ΑΘΗΝΑ
08:15
|
03.05.2024
Στόχος της έρευνας ήταν ο εντοπισμός τυχόν στοιχείων που να συνδέονται με την υπόθεση του Ρέντη, όπου κατά την διάρκεια των επεισοδίων, αστυνομικός των ΜΑΤ…
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έρευνα στους χώρους του γηπέδου «Καραϊσκάκη» πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ., ύστερα από εισαγγελική παραγγελία, στο πλαίσιο των ερευνών της υπόθεσης των επεισοδίων στου Ρέντη και της οπαδικής βίας.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικές αρχές ερευνούσαν μια αποθήκη του γηπέδου, η οποία στο παρελθόν χρησιμοποιούταν και ως σύνδεσμος φιλάθλων. Από τις καταθέσεις ατόμων που είχαν προσαχθεί το βράδυ της 7ης Δεκεμβρίου, είχε προκύψει ότι ένα από τα πανό, το οποίο φέρεται να είχαν μαζί τους οι εμπλεκόμενοι στα επεισόδια έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», είχε ληφθεί από το εν λόγω σημείο.

Στόχος της έρευνας ήταν ο εντοπισμός τυχόν στοιχείων που να συνδέονται με την υπόθεση του Ρέντη, όπου κατά την διάρκεια των επεισοδίων αστυνομικός των ΜΑΤ τραυματίστηκε σοβαρά, με αποτέλεσμα να καταλήξει 20 ημέρες αργότερα. Οι αρχές δεν εντόπισαν παράνομα αντικείμενα στο σημείο, συνέλεξαν ωστόσο γενετικό υλικό και δακτυλικά αποτυπώματα από τον χώρο για τυχόν διασταύρωση με προηγούμενα ευρήματα.

Υπενθυμίζεται πως, κατά την διάρκεια της πολύωρης προσαγωγής των 424 ατόμων τα οποία βρίσκονταν στο γήπεδο το βράδυ της 7ης Δεκεμβρίου, η αστυνομία συνέλεξε δείγματα γενετικού υλικού από πολλούς από τους προσαχθέντες.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οι πληρωμές από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 10 Μαΐου

Αραιώνουν τα δρομολόγια των συγκοινωνιών ως την Τετάρτη του Πάσχα

Πώς θα λειτουργήσουν τα μαγαζιά ως το Μεγάλο Σάββατο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Εργατική Πρωτομαγιά με 191 νεκρούς εν ώρα εργασίας στην Ιταλία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα