ΑΘΗΝΑ
18:33
|
17.06.2024
Μάλιστα, για την διευκόλυνση της συζήτησης η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί σε δύο μέρες, τη Δευτέρα και την Τρίτη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πρόσκληση σε «συζήτηση-ενημέρωση» έλαβαν νωρίς το πρωί οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, με θέμα «Κυβερνητική Πρωτοβουλία για την Ισότητα στον πολιτικό γάμο», στην οποία κρίνεται «απαραίτητη» η παρουσία όλων.

Μάλιστα, για την διευκόλυνση της συζήτησης η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί σε δύο μέρες (με βάση το αρχικό του επωνύμου των βουλευτών), τη Δευτέρα και την Τρίτη.

Η πρόσκληση έφτασε στους βουλευτές μια ημέρα μετά την πρώτη παρουσίαση του νέου νομοσχεδίου για τον γάμο και την τεκνοθεσία σε ομόφυλα ζευγάρια, κατά την οποία ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ξεκαθάρισε πως οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας θα ψηφίσουν κατά συνείδηση το νομοσχέδιο.

Το περασμένο διάστημα, την αντίθεσή τους με το σχέδιο νόμου έχουν εκφράσει αρκετοί «γαλάζιοι» βουλευτές, ανάμεσά τους ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, ο πρώην υπουργός Θάνος Πλεύρης και η Άννα Καραμανλή.

Αναλυτικά το email:

«Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι,

Σας προσκαλούμε σε ενημέρωση – συζήτηση από τον Υπουργό Επικρατείας κ. Άκη Σκέρτσο, με θέμα «Κυβερνητική Πρωτοβουλία για την Ισότητα στον πολιτικό γάμο».

Στη συνάντηση θα παρευρεθούν οι Αντιπρόεδροι του κόμματος κ.κ. Άδωνις Γεωργιάδης και Κωστής Χατζηδάκης, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ –Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Παύλος Μαρινάκης και η Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής κ. Μαρία Συρεγγέλα.

Για την διευκόλυνση της συζήτησης η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί σε δύο μέρες (με βάση το αρχικό του επωνύμου σας), τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 18:30 (Α έως Κ) και την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 18:30 (Λ έως Χ ) στα Κεντρικά Γραφεία της ΝΔ (Πειραιώς 62).

Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη.

Με εκτίμηση,

Σταύρος Καλαφάτης

Γενικός Γραμματέας Κ.Ο. Ν.Δ.»

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Συνάντηση Κασσελάκη με Παλαιστίνιο πρώην υπουργό

Οι ΗΠΑ στην κορυφή της κούρσας των πυρηνικών εξοπλισμών

Κυπριακή καταγγελία στην Ε.Ε. για εικονικούς φοιτητές στα κατεχόμενα

Τη διάλυση 4 ταγμάτων της Χαμάς στη Ράφα λέει πως πέτυχε το Ισραήλ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα