ΑΘΗΝΑ
09:54
|
27.04.2024
Ο κ. Σαμαράς απάντησε με αιχμηρό τρόπο στον κ. Μητσοτάκη σχετικά με τους βουλευτές, που αντιδρούν στο ν/σ για τα ομόφυλα ζευγάρια.
Σαμαράς για νομοσχέδιο ομόφυλων ζευγαριών
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο απάντησε ο Αντώνης Σαμαράς για την «αξιοπρεπή» στάση της αποχής που πρότεινε ο Κυριάκος Μητσοτάκης προς τους βουλευτές της ΝΔ που αντιδρούν στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. 

Ο πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος καταψήφισε, υπενθυμίζουμε, το νομοσχέδιο για τους μετανάστες έκανε την πρώτη του δήλωση μετά τη προχθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού.

«Εγώ ξέρω ότι επί χρόνια όλοι οι πολιτικοί λέμε στον ελληνικό λαό ότι πρέπει να μην απέχει από τις εκλογές και να ψηφίζει για το καλό της Δημοκρατίας. Θα λέμε, λοιπόν, στον ελληνικό λαό να ψηφίζει και να μην απέχει, και, λέμε ταυτόχρονα στους βουλευτές και τους υπουργούς να απέχουν;», είπε με εμφανώς δηκτικό τρόπο ο Αντώνης Σαμαράς προσερχόμενος στο Δικαστικό Μέγαρο της Καλαμάτας, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας του οικείου Δικηγορικού Συλλόγου.

Σε ερώτηση που δέχθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Best TV της Καλαμάτας για τους λόγους που ο ίδιος αντιδρά στο νομοσχέδιο, όπως έχει κάνει ήδη γνωστό από τον περασμένο Νοέμβριο, είπε: «Στη συντριπτική της πλειοψηφία η κοινωνία έχει αποκρυσταλλωμένη άποψη, για αυτό το ζήτημα και εγώ θα τοποθετηθώ όταν έρθει η ώρα στη Βουλή».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πώς θα λειτουργήσουν οι τράπεζες την Πρωτομαγιά

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Ο καιρός σήμερα: Παροδικές βροχές και άνοδος της θερμοκρασίας

Μέρες Καριέρας αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα