ΑΘΗΝΑ
20:05
|
11.05.2024
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές, ο Στέφανος Κασσελάκης ενημέρωσε τον Διονύση Τεμπονέρα για αυτή του την απόφαση, μέσω του Διευθυντή του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Λίγες μόλις ώρες πριν την έναρξη του τέταρτου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, φέρεται να «απέλυσε» τον Διονύση Τεμπονέρα από επιστημονικό συνεργάτη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές, ο Στέφανος Κασσελάκης ενημέρωσε τον Διονύση Τεμπονέρα για αυτή του την απόφαση, μέσω του Διευθυντή του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Μανόλη Καπνισάκη, ο οποίος και κάλεσε τον κ. Τεμπονέρα και τον ενημέρωσε πως πλέον δεν θα συνεργάζεται ως επιστημονικός συνεργάτης με τον Διονύση Καλαματιανό, ο οποίος είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, η απόφαση αυτή φέρεται να πάρθηκε ύστερα από την εκδήλωση για την Κεντροαριστερά, που διοργάνωσε η Εφημερίδα των Συντακτών, στην οποία συμμετείχε ο Διονύσης Τεμπονέρας, μαζί με τον Μανώλη Χριστοδουλάκη και την Έφη Αχτσιόγλου.

Υπενθυμίζεται πως ο Στέφανος Κασσελάκης πραγματοποίησε μια αιφνιδιαστική εμφάνιση στην εκδήλωση, παρά την έντονη κριτική που είχε ασκήσει η Κουμουνδούρου, στην απόφαση του Διονύση Τεμπονέρα να συμμετάσχει.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οι αρχές του Περού ερευνούν την πρόεδρο καθώς συνελήφθη ο αδελφός της

Πώς βραχυκυκλώνουν τα οικεία δίπολα;

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ:H απολογία Αυγενάκη για τις κυβερνητικές επιλογές της ΝΔ δεν πείθει

ΣΥΡΙΖΑ: H ακρίβεια καλπάζει, η κυβέρνησή ολιγωρεί

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα