ΑΘΗΝΑ
16:56
|
02.05.2024
Υπενθυμίζεται, ότι η 19χρονη είχε πέσει θύμα 40χρονου αστυνομικού, ο οποίος καταδικάστηκε με αναστολή.
Αθώα η 19χρονη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αθωώθηκε από το Α’ Μονομελές Αυτόφωρο η 19χρονη από την Ηλιούπολη που κατηγορήθηκε ότι εργαζόταν ως ιερόδουλη χωρίς τα σχετικά έγγραφα, αν και ήταν θύμα εκμετάλλευσης από αστυνομικό που την εξέδιδε.

Πρόκειται για το θύμα trafficking 40χρονου αστυνομικού, ο οποίος πρωτόδικα καταδικάστηκε σε 5,5 χρόνια κάθειρξη με αναστολή για την εκπόρνευση της κοπέλας. Και η κοπέλα αντί να τύχει προστασίας, πήγε στα δικαστήρια επειδή εκδίδονταν χωρίς άδεια.

Υπενθυμίζεται, ότι πριν λίγες ημέρες για το θέμα είχε παρέμβει η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ζητώντας από την Εισαγγελία Αθηνών να το διερευνήσει και να ενημερώσει σωστά το δικαστήριο για τις κατηγορίες της κοπέλας.

Συγκεκριμένα, από τον διευθύνοντα την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνη Ελευθεριάνο η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη ζήτησε να ερευνήσει και να την ενημερώσει για τη βασιμότητα καταγγελίας μέσω του Τύπου, στην οποία γίνεται αναφορά ότι 19χρονη θύμα trafficking δικάζεται με την κατηγορία ότι παράνομα εκδιδόταν με αμοιβή, ενώ το διάστημα που φέρεται να τελέστηκε το αδίκημα η ίδια ήταν αιχμάλωτη του προαγωγού αστυνομικού, ο οποίος την εξέδιδε και την κακοποιούσε.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τουλάχιστον 51 οι νεκροί της σφαγής στο Σπίτι των Συνδικάτων της Οδησσού

Νίσυρος: Προφυλακιστέος ο αρχαιοφύλακας που παρενοχλούσε ανήλικα

Αεροπορικώς το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα σε επτά προορισμούς της Ελλάδας

Αλβανία: Ζευγάρι ηλικιωμένων Ελλήνων βρέθηκε δολοφονημένο στο σπίτι του

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα