ΑΘΗΝΑ
02:21
|
09.05.2024
Η γυναίκα φέρεται να εξοργίστηκε από την αγόρευση της συνηγόρου του Μίχου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στα όρια της φαίνεται να έφτασε η μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια στη σημερινή δίκη στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, κατά την διάρκεια των αγορεύσεων των συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επεισόδιο σημειώθηκε την ώρα που αγόρευε κεκλεισμένων των θυρών η Μαρία Κουρτέση, η συνήγορος του βασικού κατηγορούμενου, Ηλία Μίχου, για τον οποίον η εισαγγελέας έχει προτείνει την αθώωσή του για το αδίκημα του βιασμού και της μαστροπείας.

Κατά την διάρκεια της αγόρευσης, εξοργισμένη η μητέρα της ανήλικης επιτέθηκε φραστικά εναντίον του κατηγορουμένου, ενώ φέρεται να πέταξε και έναν μαρκαδόρο στην κατεύθυνση της συνηγόρου του.

Τότε παρενέβησαν οι αστυνομικοί που βρίσκονται στην αίθουσα και, εφόσον δεν κατάφεραν να την ηρεμήσουν, προσπάθησαν να την αφαιρέσουν από την αίθουσα . Παρά τις προσπάθειες, η αντίδραση της κατηγορούμενης έγινε ακόμα πιο έντονη και σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να πετάει πράγματα

Στη συνέχεια, η 38χρονη κατηγορούμενη οδηγήθηκε στα κρατητήρια, όπου και παρέμεινε για την υπόλοιπη δίκη, με τους συνηγόρους να συνεχίζουν τις αγορεύσεις τους.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Αντιφασιστική Νίκη συνεχίζει να εμπνέει τους λαούς, λέει το ΚΚΕ

Νεκροταφείο κατοικίδιων απέκτησε η Πάτρα

Οι ΗΠΑ χάνουν σε επιρροή και λάμψη υπερδύναμης…

Λαϊκές αγορές: Ξεκινά η εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα