ΑΘΗΝΑ
22:33
|
27.04.2024
«Οι εργάτες της Λάρκο θέλουμε δουλειά, καμίνια, μηχανές, να ανάψουνε ξανά!» τόνισε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ Λάρυμνας.
Από το απογευματινό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στο πλευρό των εργαζομένων στη Λάρκο και των οικογενειών τους στάθηκαν σήμερα το απόγευμα στο Σύνταγμα χιλιάδες πολίτες, μέλη σωματείων και συλλογικοτήτων, εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους με τη συμμετοχή τους στο συλλαλητήριο που ξεκίνησε νωρίτερα.

«Σήμερα είμαστε εδώ, για ακόμη μια φορά, για να τους πούμε ότι οι εργάτες της ΛΑΡΚΟ θέλουμε δουλειά, καμίνια, μηχανές να ανάψουνε ξανά», τόνισε μεταξύ άλλων απευθυνόμενος στο πλήθος των συγκεντρωμένων ο Παναγιώτης Πολίτης, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ Λάρυμνας.

«Οι εργάτες της Λάρκο θέλουμε δουλειά, καμίνια, μηχανές, να ανάψουνε ξανά!» τόνισε σε επόμενο σημείο ενώ το πλήθος φώναζε συνθήματα συμπαράστασης όπως:

«Αδέλφια της ΛΑΡΚΟ είμαστε μαζί σας, σάρκα από τη σάρκα σας, πνοή απ’ την πνοή σας» και «Η ΛΑΡΚΟ θα μείνει ανοικτή, κόντρα στης κυβέρνησης την πολιτική».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του 902.gr  στην κορυφή της πορείας που ακολούθησε τέθηκαν οι μαθητές-παιδιά εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ φωνάζοντας:

«Κυριάκο άκου τι λένε οι μαθητές, έξω από τα σπίτια μας δεν βγαίνουμε ποτέ».

Στο πλευρό των εργατών της ΛΑΡΚΟ βρέθηκαν βουλευτές και αντιπροσωπεία της ΚΕ και του ΠΓ του ΚΚΕ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζερμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα