ΑΘΗΝΑ
14:13
|
23.06.2024
Ένοχη για κατ’ εξακολούθηση πράξη της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση σε βάρος της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη.
Ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ισόβια κάθειρξη ήταν η ομόφωνη απόφαση της Δικαιοσύνης για τη Ρούλα Πισπιρίγκου στην υπόθεση ανθρωποκτονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας στην Πάτρα.

Νωρίτερα, η Ρούλα Πισπιρίγκου κρίθηκε κρίθηκε ομόφωνα ενοχή για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας σε βάρος της κόρης της Τζωρτζίνας ανακοίνωσε πριν από λίγο το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, έπειτα από μια μαραθώνια ακροαματική διαδικασία που διήρκησε περίπου 16 μήνες.

Ακόμη το δικαστήριο αποφάσισε την ενοχή της και για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του παιδιού στις 11/4/2021.

Το δικαστήριο έκρινε ενοχή ομόφωνα την κατηγορούμενη για την κατ’εξακολούθηση πράξη της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση όπως κατηγορείται και δη για την πράξη της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος της Γεωργίας Δασκαλάκη στις 11/4/21 και την τετελεσμένη ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της Γεωργίας Δασκαλάκη στις 29/1/22 τελώντας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Η αναλυτική και εκτενή θέση θα προκύψει με την καθαρογραφή της απόφασης

Ειδικότερα, με την απόφασή του το δικαστήριο έκανε δεκτή την εισαγγελική πρόταση της Ευαγγελίας Σπυριδωνίδου, που είχε ζητήσει την ενοχή της κατηγορούμενης μητέρας και για τα δυο αυτά κακουργήματα.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου Αλέξης Κούγιας δήλωσε πως «θα καταθέσουμε έφεση» και σημείωσε πως δεν θα υποβληθεί αίτημα ελαφρυντικών.

«Σεβαστή η απόφαση της Δικαιοσύνης», τόνισε ο συνήγορος υπεράσπισης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Από την Κίνα έρχονται οι κούκλες του σεξ με τεχνητή νοημοσύνη

Φιλιατρά: 46χρονος χτύπησε με σιδερολοστό τη σύντροφό του

Νέα Καληδονία: Συλληφθέντες ακτιβιστές υπέρ της ανεξαρτησίας μεταφέρθηκαν στη Γαλλία

Νέες πυρκαγιές σε Αργολίδα και Ροδόπη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα