ΑΘΗΝΑ
21:36
|
16.06.2024
Να σημειωθεί, ότι οι «μπαχαλάκηδες» του κ. Άδωνι είναι οι κάτοικοι των Εξαρχείων και ο Δήμος Αθηναίων θεωρείται πια ο «πιο ακροαριστερός δήμος της Ελλάδας».
Άδωνις Γεωργιάδης κατά Χάρη Δούκα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης δεν άντεξε να μην βγάλει πολιτική χολή κατά του Χάρη Δούκα μιλώντας στο Action 24, υιοθετώντας fake news για τον λόφο του Στρέφη, τη διπλή ανάπλαση στο Βοτανικό και το γήπεδο του Παναθηναϊκού ακόμα και για τη δήθεν αναφορά σε «μπάτσους» από τον Χάρη Δούκα μέσα στο δημοτικό συμβούλιο.

«Τρεις μήνες θητείας ακύρωσε την ανάπλαση στο Λόφο του Στρέφη, γιατί φώναζαν οι μπάχαλοι των Εξαρχείων, έβαλε παντού στο δήμο της Αθήνας εκπροσώπους της άκρας Αριστεράς, από το ραδιόφωνο μέχρι οπουδήποτε αλλού, είναι ο πιο ακροαριστερός δήμος στην Ελλάδα δέχεται να μπαίνει ομάδα της άκρας Αριστεράς στο δημοτικό συμβούλιο και να λέει “μπάτσους” τους αστυνομικούς και να κάθεται και κάνει πλακίτσα μαζί τους», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης. 

Και συνέχισε:

«Δεν τον έχω ακούσει ούτε μια κουβέντα για τη διπλή ανάπλαση εγώ βρήκα τα λεφτά δεν τον έχω ακούσει να λέει ούτε μια κουβέντα. Η άκρα Αριστερά είναι κατά της διπλής ανάπλασης και του γηπέδου του Παναθηναϊκού».

Να σημειωθεί ότι όσον αφορά στη διπλή ανάπλαση και το γήπεδο του Παναθηναϊκού, ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν άκουσε τις αποκαλύψεις μέσα στο δημοτικό συμβούλιο για το έργο που άφησε στον αέρα ο Κώστας Μπακογιάννης. 

Ο δήμαρχος Αθηναίων επεσήμανε, ότι το έργο το άφησε ο Κώστας Μπακογιάννης με σοβαρά προβλήματα τόσο στη χρηματοδότηση όσο και στις απαραίτητες διαδικασίες που έπρεπε να έχουν προηγηθεί και συγκεκριμένα από τις εργασίες απορρύπανσης, την έκδοση των αδειών, τις συμβάσεις λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Έχουμε κάνει 100 μέτρα και είναι μπροστά υπάρχει μαραθώνιος που πρέπει να βγάλουμε με σπριντ. Το έργο δεν είχε πνοή».

Για το λόφο του Στρέφη ο Άδωνις Γεωργιάδης μάλλον δεν έχει ακούσει ότι η εταιρεία αποχώρησε από τα έργα της δήθεν ανάπλασης και ενώ και «εδώ και περίπου 2 χρόνια, με ευθύνη της δημοτικής αρχής Μπακογιάννη, όχι μόνο δεν έχουν προχωρήσει τα έργα που είχαν ανακοινωθεί, αλλά ο Λόφος παρουσιάζει εικόνα πλήρους εγκατάλειψης», όπως είχε επισημάνει ο Χάρης Δούκας.

Όσον αφορά τα περί «μπάτσων» στο δημοτικό συμβούλιο, ο υπουργός Εργασίας συνεχίζει να κάνει αναπαραγωγή των fake news από δεξιά τρολ καθώς δεν του άρεσε η αλήθεια της πραγματικότητας.

Με πληροφορίες από την avgi.gr

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τζάκομο Ματεότι: 100 χρόνια από το έγκλημα των μπράβων του Μουσολίνι

Η σιωπή για την Πύλο προετοιμάζει την επόμενη: 1 χρόνος από το κρατικό έγκλημα

Σκληρή κριτική Κακλαμάνη προς την κυβέρνηση

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η κυβέρνηση επιβραβεύει «πρόθυμα» στελέχη της

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα