ΑΘΗΝΑ
00:14
|
03.05.2024
Ο ίδιος θα παραπεμφθεί σε δίκη για κακουργήματα-πρόκληση σωματικών βλαβών σε ανηλίκους καθώς και για ασέλγεια σε ανήλικο.
Πατέρας Αντώνιος
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το κατώφλι του δικαστηρίου πέρασε ο πατέρας Αντώνιος, όπου εκδικάζονται οι κατηγορίες που αφορούν αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος σε βάρος τροφίμων της Κιβωτού του Κόσμου.

Με παρόντα στο εδώλιο τον πατέρα Αντώνιο ξεκίνησε και διακόπηκε για την Πέμπτη 4 Απριλίου ενώπιον του τριμελούς πλημμελειοδικείου, η δίκη του ιδρυτή του ΜΚΟ Κιβωτός του Κόσμου και επτά εργαζομένων, για περιστατικά ξυλοδαρμών και βάναυσων συμπεριφορών σε βάρος παιδιών φιλοξενούμενων σε δομές.

Το δικαστήριο έχει αναβληθεί άλλες δύο φορές, ενώ στο εδώλιο εκτός από τον πατέρα Αντώνιο βρίσκονται ακόμα 7 εργαζόμενοι στην Κιβωτό του Κόσμου. Μετά από λίγη ώρα ο πατέρας Αντώνιος βγήκε από τα δικαστήρια χωρίς όμως να κάνει κάποια δήλωση.

Τα επτά άτομα κατηγορούνται για βαριά σωματική βλάβη ανηλίκων κατά συρροή, επικίνδυνη σωματική βλάβη ανηλίκων κατά συρροή, απλή σωματική βλάβη κατά συρροή, απειλή σε βάρος ανηλίκων κατά συρροή και έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο κατά συρροή.

Ακόμη, ένας παιδαγωγός σε δομή της επαρχίας αντιμετωπίζει την κατηγορία της συνέργειας σε απλή σωματική βλάβη κατά συρροή.

Υπενθυμίζεται, ότι με βάση την εισαγγελική πρόταση προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, ο πατέρας Αντώνιος θα πρέπει να παραπεμφθεί σε δίκη και για τις δύο καταγγελίες σε βάρος του, αντιμετωπίζοντας τα κακουργήματα της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια με παθόντα που δεν είχε συμπληρώσει τα 14 έτη και με παθόντα που είχε συμπληρώσει τα 14 έτη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκστρατεία με επικεφαλής την Χάλι Μπέρι με στόχο νομοσχέδιο για την εμμηνόπαυση

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας, Αναστάσιου

Νεκρός στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο 43χρονος αγνοούμενος από την Ημαθία

Μπλακάουτ (ξανά…) στην Κένυα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα