ΑΘΗΝΑ
14:28
|
01.05.2024
Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου, με αφορμή τον ξυλοδαρμό συμβούλου από «μασκοφόρο», μέλος της δημοτικής παράτασης του Αχιλλέα Μπέου.
Μηνύσεις από Αχιλλέα Μπέο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Προσπάθεια τρομοκράτησης πολιτών από τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο και την δημοτική αρχή, καταγγέλλει ο δημοτικός σύμβουλος της ΛΑΣ Κώστας Γαργάλας, με αφορμή τις μηνύσεις που κατέθεσε χθες (17/4) σε βάρος δυο δημοτών, που βρέθηκαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου για να παρακολουθήσουν τη συνεδρίαση, σύμφωνα με το gegonota.news.

Ο κ. Γαργάλας ενημερώθηκε σήμερα (18/4) από την Αστυνομική Διεύθυνση πως υπάρχει μήνυση προσωπικά από τον Αχιλλέα Μπέο σε βάρος δυο πολιτών, εκ των οποίων ο ένας είναι ο αδελφός του Γιώργος Γαργάλας, ενώ ο δεύτερος είναι ο Περικλής Γκουντινάκος.

«Προφανώς και καθόλου τυχαία η επιλογή. Απέναντι στην προσπάθεια τρομοκράτησης του λαού του Βόλου και όσων διεκδικούν το δίκαιο εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου απαντούμε:

«Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ», επισημαίνει ο δημοτικός σύμβουλος της ΛΑΣ σε ανάρτησή του, την οποία συνοδεύει με μια χαρακτηριστική φωτογραφία από την χθεσινή συνεδρίαση, σχολιάζοντας:

Η φωτογραφία που αναρτάται προκαλεί πολιτικούς συνειρμούς και συσχετίσεις που θυμίζουν τις πιο σκοτεινές στιγμές της Ελληνικής ιστορίας. Είναι η στιγμή που ο Μπέος δείχνει έναν από τους δυο συμπολίτες που μηνύθηκαν και στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Ο δήμαρχος Βόλου αρνήθηκε να γίνει συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο για τον ξυλοδαρμό του Κ. Γαργάλα από το μέλος της παράταξης Μπέου, με τον δήμαρχο Βόλου να αποκαλεί «κοπρίτες» τους πολίτες και να φωνάζει προς τους πολίτες «ο Βόλος είμαστε εμείς…».

Πατήστε μέσα την εικόνα για να δείτε το παρακάτω βίντεο:

«Βλέπετε ποιοι φέρνουν τους μπαχαλάκηδες; Αυτοί που δεν θέλουν να υπηρετήσουν την πόλη, αλλά εξαπάτησαν τους πολίτες με ψέματα και σπέκουλα για να προκαλούν μπάχαλο. Θα έπρεπε ήδη να έχουν παραιτηθεί», είπε ο Αχιλλέας Μπέος, με αποτέλεσμα να τον αποδοκιμάσουν οι παρευρισκόμενοι πολίτες. Εκείνος κατευθύνθηκε προς το μέρος τους ζητώντας να έρθει η αστυνομία και υπέδειξε δύο πολίτες εναντίον των οποίων υπέβαλε μήνυση για διατάραξη της συνεδρίασης και ζήτησε τη σύλληψή τους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα