ΑΘΗΝΑ
11:19
|
28.04.2024
Η κυρία Σίμοντς και ο Πρωθυπουργός έπιασαν τους πάντες στον… ύπνο - Νυφικό Έλληνα σχεδιαστή επέλεξε η 33χρονη, Κάρι.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Μπόρις Τζόνσον, και η σύντροφός του Κάρι Σίμοντς παντρεύτηκαν το Σάββατο με απόλυτη μυστικότητα παρουσία λίγων καλεσμένων στον καθεδρικό ναό του Γουέστμινστερ. Η είδηση της μυστικής γαμήλιας, σχεδόν “συνωμοτικής” τελετής σύμφωνα με τη σκανδαλοθηρική “The Sun”, επιβεβαιώθηκε με ανακοίνωση Τύπου και φωτογραφία από το πρωθυπουργικό γραφείο της Ντάουνινγκ.

Ο Πρωθυπουργός και η κυρία Σίμοντς παντρεύτηκαν χθες το απόγευμα σε μια μικρή τελετή στον καθεδρικό ναό του Γουέστμινστερ. Το ζευγάρι θα γιορτάσει τον γάμο του με συγγενείς και φίλους το επόμενο καλοκαίρι.

Ο 56χρονος Τζόνσον και η 33χρονη Σίμοντς ήταν αρραβωνιασμένοι από τα τέλη του 2019 και το περασμένο έτος ανακοίνωσαν ότι περίμεναν παιδί. Ο γιος τους, Γουίλφρεντ, γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2020. Ο γάμος με την Σίμοντς είναι ο τρίτος για τον πρωθυπουργό της Βρετανίας. Το διαζύγιό του με τη δικηγόρο Μαρίνα Γουίλερ οριστικοποιήθηκε το 2020.

Σύμφωνα με όσα είχαν διαρρεύσει στα βρετανικά ΜΜΕ ο γάμος θα γινόταν 30 Ιουνίου, ωστόσο ο 56χρονος πρωθυπουργός και η 33χρονη σύντροφός του επίσπευσαν το μυστήριο.  Το “παρών” στην τελετή έδωσαν μόλις 30 άτομα, μεταξύ των οποίων βρίσκονταν στενοί φίλοι της οικογένειας. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητα των 30 καλεσμένων ωστόσο ο Στάνλεϊ Τζόνσον, πατέρας του Μπόρις Τζόνσον, φάνηκε να χαμογελάει έξω από τον ναό. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε έξι μόλις μέρες αφότου το πρωθυπουργικό ζεύγος έστειλε κάρτες save the date.

Ακόμη και οι υπάλληλοι του αριθμού 10 της Ντάουνινγκ πιάστηκαν κυριολεκτικά στον ύπνο, σύμφωνα με πηγές. Η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε από τον πατέρα Ντάνιελ Χάμφρις, ο οποίος βάπτισε τον γιο του ζευγαριού.

Νυφικό με ελληνική υπογραφή και με άρωμα καλοκαιριού

Η 33χρονη νύφη επέλεξε για τον κλειστό της γάμο ένα αέρινο, λιτό, καλοκαιρινό νυφικό με την υπογραφή του Έλληνα πρωτοπόρου σχεδιαστή Christos Costarellos, αξίας 2.870 λιρών. Φτιαγμένο από από ιβουάρ μεταξωτό τούλι, το φόρεμα διαθέτει μακριά “κλιμακωτή” φούστα, τονισμένο μπούστο και μακριά μανίκια. Αυτό που κάνει το νυφικό να ξεχωρίζει είναι τα διακοσμητικά στολίδια και το κορδόνι από δαντέλα, όλα φτιαγμένα στο… χέρι.

Στο after πάρτι στον κήπο της Ντάουνινγκ η νύφη επέλεξε να εμφανιστεί ξυπόλητη στο γκαζόν με έντονο κόκκινο πέντι σε απόλυτη συμφωνία με την καλοκαιρινή διακόσμηση, τα δεμάτια από άχυρο και τις πολύχρωμες κορδέλες στα δέντρα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι νεόνυμφοι μετέβησαν στη συνέχεια στην εξοχική πρωθυπουργική κατοικία στο Τσέκερς.

Πηγή: RT News

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θεσσαλονίκη: Υπό έλεγχο η φωτιά σε κέντρο διασκέδασης στο λιμάνι

Δικαιωματισμὸς: ἡ μεταφυσικὴ οὐτοπία τοῦ ἀπόλυτου αὐτοπροσδιορισμοῦ

Ρέντη: Απολογούνται οι τελευταίοι 32 κατηγορούμενοι

Τα Μισελ-άνοιους του Kosmo

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα