ΑΘΗΝΑ
22:13
|
30.04.2024
Βολές κατά του Σταύρου Μπαλάσκα εξαπέλυσε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις πρωινές τηλεοπτικές "συμβουλές του προς επίδοξους δολοφόνους".
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Βολές κατά του “συνδικαλιστή” των αστυνομικών υπαλλήλων Σταύρο Μπαλάσκα εξαπέλυσε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις πρωινές τηλεοπτικές “συμβουλές του προς επίδοξους δολοφόνους” σχετικά με την πολύκροτη σύλληψη του 32χρονου Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου που ομολόγησε την ειδεχθή δολοφονία της 20χρονης συζύγου του στα Γλυκά Νερά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σ. Μπαλάσκας χαρακτήρισε τον θύτη ηλίθιο που δεν τηλεφώνησε άμεσα στην αστυνομία ώστε να καταδικαστεί μόνο 5-6 χρόνια για εν βρασμώ ψυχής σε ενδοοικογενειακό καυγά με έντιμο πρότερο βίο.

“Ο γνωστός συνδικαλιστής, εκλεγμένος με το χρίσμα της Ν.Δ., κ. Μπαλάσκας, που κάθε μέρα στα τηλεπαράθυρα αποθεώνει την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, σήμερα ξεπέρασε σε αθλιότητα και την πιο νοσηρή φαντασία, δίνοντας σε πανελλαδική μετάδοση οδηγίες σε επίδοξους γυναικοκτόνους πώς να τη γλιτώσουν με ‘4-5 χρόνια φυλακή’ με αφορμή το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να πάρει άμεσα θέση για την αθλιότητα του συνδικαλιστή του”.

Σημειώνεται ότι το πρωί της Παρασκευής ο Σταύρος Μπαλάσκας, στον απόηχο του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά είπε μεταξύ άλλων, πως εάν ο δολοφόνος, έπαιρνε την αστυνομία κατευθείαν για να ομολογήσει το έγκλημά του, “δε θα έτρωγε ούτε 4 χρόνια φυλακή”.

“Είναι βλάκας” είπε ο Σ. Μπαλάσκας σε τηλεοπτική εκπομπή του MEGA για τον πιλότο-σύζυγο της Καρολάιν Κράουτς “διότι εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του εάν ήταν ατυχές γεγονός μέσα στον θυμό του και μέσα στο ότι τα έχασε και τρελάθηκε, εάν έπαιρνε την αστυνομία δε θα έτρωγε ούτε 4 χρόνια φυλακή”.

Τα μαθήματα προς “επίδοξους δολοφόνους” συνεχίστηκαν και στον ΣΚΑΙ, λίγο αργότερα: “αν αυτός ο άνθρωπος όταν σκότωσε την Καρολάιν έπαιρνε το 100 και έλεγε ελάτε τσακώθηκα με τη γυναίκα μου, ξέφυγα και τη σκότωσα, θα είχε άλλη αντιμετώπιση” πρόσθεσε.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Πορεία κατά της καταστολής στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης

Μυστήριο με ανεύρεση νεκρού 39χρονου στο λιμάνι της Ραφήνας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα