ΑΘΗΝΑ
13:24
|
28.04.2024
Την καταγγελια ακολούθησε κινητοποίηση στην περιοχή, ενώ υπάρχει παρουσία αστυνομικών δυνάμεων γύρω από το σπίτι του φερόμενου ως δράστη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ακόμη μία καταγγελία για σεξουαλική επίθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας το Σάββατο, με ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στο athens.indymedia.org να κάνει λόγο για πολύωρο βιασμό εργαζόμενης από άνδρα, ο οποίος την προσέλαβε με πρόσχημα την καθαριότητα του σπιτιού του. 

«Ενημερώθηκαμε από συντρόφισσα στην γειτονια ότι εργαζόμενη ξέφυγε από άντρα ο οποίος την προσέλαβε για να του καθαρίσει το σπίτι και την κρατούσε από το πρωί εκεί και την βίαζε» αναγράφεται στην ανακοίνωση. 

Λίγη ώρα μετά τη δημοσίευση της καταγγελίας, πολίτες συγκεντρώθηκαν στην περιοχή των Κάτω Πετραλώνων, διαμαρτυρόμενοι για το περιστατικό, καθώς και για κάθε άλλη αντίστοιχη επίθεση. Από τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο φαίνεται πως υπάρχει γύρω από το σπίτι του φερόμενου δράστη ατυνομική παρουσία, ενώ σε ένα από αυτά μέλος της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. φαίνεται πως μπαίνει στην πολυκατοικία όπου διαμένει ο άντρας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νέο βίντεο με ισραηλινούς ομήρους έδωσε στη δημοσιότητα η Χαμάς

Ο Στόλος της Ελευθερίας αναβάλλει το ταξίδι του στη Γάζα

Οργή κατά Μπάιντεν στο ετήσιο δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου

Θεσσαλονίκη: Υπό έλεγχο η φωτιά σε κέντρο διασκέδασης στο λιμάνι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα