ΑΘΗΝΑ
14:50
|
27.04.2024
Πορείες και μεγάλη αντιφασιστική συναυλία στο Σύνταγμα οργανώνουν αύριο το απόγευμα σωματεία, φοιτητικοί σύλλογοι,για τον ένα χρόνο από την καταδίκη της εγκληματικής Χρυσής Αυγής.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αύριο, 7 Οκτώβρη, σημειώνεται ένας χρόνος από την δικαστική καταδίκη της Χρυσής Αυγής. Με αφορμή την ημερομηνία-ορόσημο δεκάδες εργατικά σωματεία, φοιτητικοί σύλλογοι, κοινωνικές οργανώσεις θα πραγματοποιήσουν αύριο μαζικές κινητοποιήσεις κατά του νεοναζιστικού “μορφώματος” της Χρυσής Αυγής που καταδικάστηκε ως εγκληματική οργάνωση.

Στην Αθήνα η κεντρική εκδήλωση θα γίνει στις 19.00 το απόγευμα στο Σύνταγμα, όπου θα πραγματοποιηθεί μεεγάλη αντιφασιστική συναυλία με τη συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών, μεταξύ των οποίων:  Ρίτα Αντωνοπούλου, Κώστας Μαλιάτσης – Σάλας, «Υπεραστικοί», «Κίτρινα Ποδήλατα», Το Σφάλμα, Φρανκ, Dason, Drugitiz, Retro (Rebellion Connexion), Raibo, Rhyme Riot, Demon Fox, «Ποτ Πουρί», Ζίμος και οι Κεραμιδόγατες, Nost Belek. 

Μισή ώρα αργότερα, στις 7.30 μ.μ., θα ξεκινήσει από την Ομόνοια πορεία που διοργανώνουν το Εργατικό Κέντρο Πειραιά, η Ομοσπονδία Τύπου – Χάρτου, το Συνδικάτο Οικοδόμων της Αθήνας, το Συνδικάτο Τύπου Χάρτου της Αθήνας, το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων πρ. ΔΕΚΟ – Τραπεζών, η Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Αττικής, η ΟΕΝΓΕ,το Σωματείο Εργαζομένων στην Ενέργεια ν. Αττικής – Βοιωτίας – Εύβοιας – Κορινθίας, η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας, το Στέκι Εργαζομένων και Νεολαίας Πατησίων – Κυψέλης «Καίτη Πανοπούλου».

Παράλληλα στις 7.00 μμ θα πραγματοποιηθούν  συγκεντρώσεις στο Περιστέρι στην πλ. Δημαρχείου, στην Καλλιθέα στις 7.30 μ.μ. στην πλ. Κύπρου και στον Πειραιά στις 6.30 μ.μ. στο Πασαλιμάνι.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Θάνατος Ναβάλνι: Δεν βρίσκουν στοιχεία για ευθύνες Πούτιν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ

Το φοιτητικό κίνημα στις ΗΠΑ απειλεί τον συσχετισμό

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζερμπαϊτζάν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα