ΑΘΗΝΑ
23:02
|
10.06.2026
Ο κ. Μαρινάκης καταδίκασε τις δηλώσεις Μπέου δηλώνοντας ότι «είναι καταδικαστέες, απέναντι από κάθε λογική και ρυπαρές».
Μαρινάκης για γάμο ομόφυλων ζευγαριών
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ανέφερε σήμερα πως θα δρομολογηθεί «μέσα στην τετραετία ο νόμος για τον γάμο ομόφυλων».

Ο κ. Μαρινάκης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ πέραν του σχολιασμού για το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών 2023 αναφέρθηκε τόσο στο θέμα των δηλώσεων Μπέου, για τις οποίες παρενέβη η δικαιοσύνη, όσο και σε ζητήματα που αφορούν την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.

«Θα έρθει μέσα στην τετραετία βεβαίως» απάντησε ο Παύλος Μαρινάκης για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών τονίζοντας, πως το έχει πει ήδη ο πρωθυπουργός, ενώ για τα κυβερνητικά στελέχη που έχουν διαμηνύσει πως δεν θα τον ψηφίσουν, ο Παύλος Μαρινάκης τόνισε πως «θα έχει το δικαίωμα ο καθένας να τοποθετηθεί».

Για τις δηλώσεις Μπέου ο Παύλος Μαρινάκης είπε, πως δεν ανήκουν σε κανέναν χώρο και θα ελεγχθούν από τη δικαιοσύνη, ενώ τόνισε πως «είναι καταδικαστέες, απέναντι από κάθε λογική και ρυπαρές» προσθέτοντας ότι ο ίδιος θα βρίσκεται δίπλα «στον κ. Κασσελάκη και στον κάθε Κασσελάκη», όταν δέχονται τέτοιου είδους επιθέσεις.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ισραηλινές επιδρομές στο νότιο Λίβανο με 17 νεκρούς

Κονγκό: Δύο μωρά σε ορφανοτροφείο πέθαναν από Έμπολα

Αμερικανός διπλωμάτης βρέθηκε νεκρός στη Μιανμάρ – Υπο κράτηση μια Ταϊλανδέζα

Ένοπλοι σκότωσαν τρεις ανθρώπους σε επίθεση σε σχολείο στη Νιγηρία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα