ΑΘΗΝΑ
10:42
|
20.09.2024
Όλα ξεκίνησαν σε αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Σλοβάν Μπρατισλάβας τον Αύγουστο του 2019.
Ο Μακλμορ επί σκηνής
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μία γυναίκα που ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει μαζί με τον αγαπημένο της ράπερ πιάστηκε από αστυνομικούς κατεβαίνοντας από τη σκηνή καθώς εκκρεμούσε σε βάρος της ένταλμα σύλληψης.

Το περιστατικό συνέβη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο Lovestream Festival στη Μπρατισλάβα της Σλοβακίας. Κατά τη διάρκεια της δικής του εμφάνισης, ο ράπερ Μάικλμορ κάλεσε μια 24χρονη γυναίκα με το όνομα Σαμάνθα στη σκηνή να τραγουδήσει μαζί του το τραγούδι “Downtown”.

Ωστόσο, σύμφωνα με την σλοβακική αστυνομία, ένας «παρατηρητικός πολίτης» αναγνώρισε τη Σαμάνθα, η φωτογραφία της οποίας υπήρχε αναρτημένη σε ιστοσελίδα με καταζητούμενα πρόσωπα.

«Η γυναίκα απαθανάτισε αυτή την εμπειρία και την καυχήθηκε σε ένα κοινωνικό δίκτυο, το οποίο δεν διέφυγε της προσοχής ενός παρατηρητικού πολίτη», έγραψε η αστυνομία της Σλοβακικής Δημοκρατίας σε ανάρτησή της στο Facebook. «Αναγνώρισε τη γυναίκα και ανακάλυψε ότι μόλις την είχε δει στον παραπάνω ιστότοπο και ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία».

Μετά την επί σκηνής εμφάνιση της καταζητούμενης νεαρής, αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν εκείνη τη στιγμή για το εκκρεμές ένταλμα σε βάρος της γυναίκας που τραγούδησε μπροστά τους, έσπευσαν για να τη συλλάβουν στα παρασκήνια.

Ούτε οι κατηγορίες που αντιμετώπιζε η Σαμάνθα ούτε η διάρκεια της ποινής φυλάκισής της αποκαλύφθηκαν από την αστυνομία. Ωστόσο, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι τα προβλήματα της Σαμάνθα με το νόμο προέκυψαν από ένα απλήρωτο πρόστιμο 800 ευρώ που της επιβλήθηκε επειδή μπήκε στο γήπεδο κατά τη διάρκεια ενός αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ της Σλόβαν Μπρατισλάβας και του ΠΑΟΚ το 2019.

Λόγω του απλήρωτου προστίμου, το δικαστήριο διέταξε πως η Σαμάνθα θα έπρεπε να εκτίσει ποινή φυλάκισης, την οποία απέφευγε επιτυχώς για πέντε χρόνια προτού ανέβει στη σκηνή με τον Μάκλμορ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Βόλος: Αναβλήθηκε η δίκη των αστυνομικών για τον θάνατο του Βασίλη Μάγγου (upd)

Τζόκερ: Νέο τζακ ποτ-Κληρώνει 14,5 εκ ευρώ την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρακολουθούν τους χρήστες, επιβεβαιώνει η εποπτική αρχή των ΗΠΑ

Στις φλόγες το Περού-Καίγονται καλλιέργειες και αρχαιολογικοί χώροι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα