ΑΘΗΝΑ
06:04
|
28.04.2024
Τουλάχιστον ένα άτομο πέθανε και τέσσερις άλλοι τραυματίστηκαν ως αποτέλεσμα έκρηξης σε εργοστάσιο χημικών στη βορειοανατολική επαρχία Χεϊλονγκγιάνγκ της Κίνας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τουλάχιστον ένα άτομο πέθανε και τέσσερις άλλοι τραυματίστηκαν ως αποτέλεσμα έκρηξης σε εργοστάσιο χημικών στη βορειοανατολική επαρχία Χεϊλονγκγιάνγκ της Κίνας, ανέφερε το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua το Σάββατο, επικαλούμενο τις τοπικές αρχές.

Η έκρηξη συνέβη σε εργαστήριο χημικών στην πόλη Άντα νωρίς το Σάββατο στις 12:46 π.μ. τοπική ώρα. Μετά την έκρηξη, το εργοστάσιο έπιασε φωτιά, η οποία δεν σβήστηκε παρά αργότερα το πρωί, αναφέρθηκε.

Ένα άτομο έχει επιβεβαιωθεί νεκρό και δύο άτομα εξακολουθούν να αγνοούνται. Μεταξύ των τεσσάρων ατόμων που τραυματίστηκαν από την έκρηξη, δύο υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς, σύμφωνα με την έκθεση.

“Ένα άτομο σκοτώθηκε και τέσσερις τραυματίστηκαν, δύο από αυτούς – κριτικά. Δύο άνθρωποι παραμένουν αγνοούμενοι “, λέει ένα tweet που φέρεται να απεικονίζει την περιοχή μετά την έκρηξη.


Μια ειδική ομάδα του Υπουργείου Οικολογίας και Περιβάλλοντος της Κίνας εξετάζει τον τόπο της έκρηξης για να προσδιορίσει εάν υπήρχαν διαρροές επικίνδυνων χημικών ουσιών στο περιβάλλον.

Η αιτία της έκρηξης παραμένει άγνωστη μέχρι στιγμής.

Πηγή: Sputnik News

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζερμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα