ΑΘΗΝΑ
09:15
|
28.04.2024
Σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες με τον παιδόφιλο που κρατά στην αγκαλιά του μικρούλα που έχει αποκοιμηθεί.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέες φωτογραφίες του Αμερικανού χρηματιστή Τζέφρι Επστάιν που αυτοκτόνησε στη φυλακή της Νέας Υόρκης στις 10 Αυγούστου του 2019, καταγράφουν τον παιδόφιλο να κοιμίζει στην αγκαλιά του ένα μικρό κοριτσάκι μέσα στο ιδιωτικό του αεροσκάφος γύρω στο 2004.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από την DailyMail, δείχνουν τον Επστάιν να κάθεται, κρατώντας τη μικρούλα στην αγκαλιά του. Το ένα χέρι του τυλίγεται γύρω από την την πλάτη της μικρής και το άλλο βρίσκεται χαμηλότερα στο ύψος των γοφών της.

Το κοριτσάκι κοιμάται ήρεμα στην αγκαλιά του Επστάιν, εξαντλημένο από την περιήγησή της στη Disney World στο Ορλάντο της Φλόριντα, αναφέρει η DailyMail.

Παρ’ ότι τo δημοσίευμα δεν παρέχει κάποια απόδειξη που να βεβαιώνει ότι το ανήλικο κοριτσάκι ήταν θύμα του παδόφιλου, πηγή που βρισκόταν στο ταξίδι στη Disney World δηλώνει στη DailyMail ότι σοκαρίστηκε τη στιγμή που ανακάλυψε τις κρυμμένες φωτογραφίες.

“Ήταν μια κουραστική μέρα και το κορίτσι κοιμήθηκε στην αγκαλιά του. Η εικόνα, βάσει όσων γνωρίζουμε σήμερα, είναι τρομακτική, αλλά τότε το βλέπαμε ως μια εντελώς αθώα κίνηση του Επστάιν”, δήλωσε η πηγή,  αποκαλύπτοντας πως στο συγκεκριμένο ταξίδι, τον παιδόφιλο συνόδευε μια ομάδα δέκα ατόμων, συμπεριλαμβανομένων της προφυλακισμένης για μαστροπεία πρώην συντρόφου του εκλιπόντος, Γκισλέιν Μάξγουελ, που του προμήθευε ανήλικα κορίτσια για σκλάβες του σεξ, της Σάρα Κέλεν και της Σλοβάκας μοντέλου, Nadia Marcinkova.

Άλλη φωτογραφία του ρεπορτάζ καταγράφει τον χρηματιστή μαζί με αρκετές ανυποψίαστες οικογένειες κατά τη διάρκεια δείπνου στη Disney World.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζέφρι Έπσταϊν, είχε δηλώσει αθώος στις κατηγορίες για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων και για σύσταση συμμορίας για την σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων.

Στα διαβότητα ροζ πάρτι του, καλεσμένη ήταν η αφρόκρεμα του πολιτικού και επιχειρηματικού τερέν των ΗΠΑ, όπως ο πρώην πλανητάρχης Μπιλ Κλίντον, ο Ντόναλντ Τραμπ, ο δισεκατομμυριούχος πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ, αλλά και ο Βρετανός πρίγκιπας Ανδρέας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μαρούσι: Ένας νεκρός σε επεισόδιο με πυροβολισμούς

Πασχαλινό ωράριο: Ανοικτά τα μαγαζιά, σήμερα Κυριακή

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των αγώνων για τους εκτελεσθέντες της Καισαριανής

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα