ΑΘΗΝΑ
22:08
|
27.04.2024
Καμιά παράταση του lockdown από μόνη της δεν μπορεί "να γεννήσει" μέτρα προστασίας τονίζει το ΚΚΕ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Καμιά παράταση του lockdown από μόνη της δεν μπορεί “να γεννήσει” μέτρα προστασίας τονίζει σε σημερινή ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σχολιάζοντας τους κυβερνητικούς χειρισμούς και τη διαχείριση της πανδημίας.

“Εδώ και ένα χρόνο αποδεικνύεται πως η πραγματική και σοβαρή διασπορά γίνεται στους χώρους δουλειάς, στα σχολεία, στα μέσα μεταφοράς, στις ιδιωτικές δομές υγείας και πρόνοιας, χώροι, οι οποίοι με ευθύνη της κυβέρνησης, έχουν αφεθεί στη μοίρα τους. Καμιά παράταση του lockdown από μόνη της δεν μπορεί να “γεννήσει” μέτρα προστασίας, κλίνες, ΜΕΘ, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που, μαζί με την επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας, μπορούν να αποτρέψουν την κατάρρευση των δημόσιων νοσοκομείων” διαπιστώνεται στην ανακοίνωση.

Αξίζει να σημειωθεί πως παρά τα διαδοχικά “λοκντάουν”, τα κρούσματα παραμένουν αυξημένα, όπως επίσης ο αριθμός των διασωληνωμένων και των θυμάτων. Τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του τελευταίου 24ώρου ανέρχονται σε 1.790  με το συνολικό αριθμό των κρουσμάτων να ανέρχεται σε 188.201.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Γερμανία είναι χλιαρή στην ιδέα της Κίνας για διεθνή έρευνα για τις εκρήξεις του Nord Stream

Μια ταινία γυρισμένη στο διάστημα

Ανδρουλάκης: «Επί Κυριάκου Μητσοτάκη η Ελλάδα πήρε το “πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα” ακρίβειας»

Βελόπουλος: Προσβλητικές οι δηλώσεις Μητσοτάκη για καλές θέσεις εργασίας και υψηλές αμοιβές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα