ΑΘΗΝΑ
12:42
|
03.05.2024
Ερωτηματικά σχετικά με το γιατί ορίστηκε η εκδίκαση σήμερα, αφού ήταν ήδη γνωσό ότι θα αποσυρόταν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εξακολουθεί να είναι ελεύθερος ο 22χρονος επίδοξος βιαστής και επιδειξίας, καθώς η δίκη του είναι εκτός πινακίου των υποθέσεων που θα εκδικαστούν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Σημειώνεται ότι τα μέτρα για τον κορονοϊό επιβάλλουν τη διεξαγωγή δικών που αφορούν αποκλειστικά κρατούμενους κατηγορούμενους.

Η δίκη για την υπόθεση, του 22χρονου φοιτητή που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, με βάση τις τέσσερις από τις συνολικά οκτώ καταγγελίες που έχουν γίνει σε βάρος του, είχε οριστεί για σήμερα. Έπειτα από αναβολή, αποσύρθηκε από το πινάκιο και η διεξαγωγή της θα οριστεί σε άλλο χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αναβολή αυτή προκαλεί ερωτήματα, σχετικά με το γιατί ορίστηκε η εκδίκαση για την Παρασκευή, όταν ήταν γνωστό ότι η δίκη θα αποσυρόταν, λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό..

Σε βάρος του 22χρονου, έχει σχηματιστεί και δεύτερη δικογραφία, έπειτα από καταγγελία συνομήλικής του για κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος. Ο φοιτητής έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις στις αστυνομικές αρχές που, με εισαγγελική εντολή, ερευνούν την υπόθεση, ως ύποπτος για απόπειρα βιασμού.

Η υπόθεση αφορά περιστατικό που συνέβη τον Αύγουστο του 2020 στην είσοδο της πολυκατοικίας που μένει η καταγγέλουσα, για το οποίο είχε σχηματιστεί δικογραφία κατά αγνώστου δράστη, έπειτα από καταγγελία της παθούσας. Η 22χρονη αναγνώρισε τον καταγγελόμενο μετά το περιστατικό στη Νέα Σμύρνη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πυροσβεστική: Αύξηση σχεδόν 22% στις πυρκαγιές σε σχέση με το 2023

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη την ώρα που παραλάμβανε φάκελο με κοκαΐνη

ΗΠΑ: 2.200 συλλήψεις φιλοπαλαιστίνιων διαδηλωτών σε πανεπιστήμια

Eurovision: Θα αφαιρέσουν παλαιστινιακές σημαίες και σύμβολα στο κοινό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα