ΑΘΗΝΑ
10:14
|
20.04.2024
Τη βίαζε για μία δεκαετία και όταν εκείνη θέλησε να φύγει απείλησε ότι θα την σκοτώσει.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μία γυναίκα, η ταυτότητα της οποίας δεν έχει αποκαλυφθεί, ισχυρίζεται πως είχε σχέση για πάνω από 10 χρόνια με τον Μέριλιν Μάνσον, κατά τη διάρκεια των οποίων εκείνος την βίαζε και την κακοποιούσε κατ’ εξακολούθηση. Η καταγγελία έρχεται να προστεθεί στη βαριά λίστα με τις υπόλοιπες καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση που βαραίνουν τον ροκ σταρ.

Η γυναίκα αποκάλυψε ότι είχε καταφέρει να σβήσει από το μυαλό της τις άσχημες αναμνήσεις του βιασμού της από τον ροκ σταρ, μέχρι που έκαναν την εμφάνισή τους οι πρώτες καταγγελίες από την Εσμέ Μπιάνκο και την Έβαν Ράσελ Γουντ. Τότε θεώρησε πως ήταν χρέος της να αποκαλύψει την φριχτή περιπέτεια, που έζησε και η ίδια. 

Η περιπέτειά της, όπως αποκάλυψε η γυναίκα, ξεκίνησε το 1996, όταν ο Μέριλιν Μάνσον της έδειξε ένα βίντεο με τον τίτλο “Groupie”, όπου φαίνεται να κακοποιεί μία άλλη γυναίκα -πιθανότατα φαν του-, την οποία είχε δέσει σε μία καρέκλα. Η ίδια περιγράφει ότι κατά τη διάρκεια του βίντεο, ο τραγουδιστής φαινόταν να πιέζει την γυναίκα να πιει ένα υγρό, το οποίο σε εκείνη έμοιαζε σαν ούρα, ενώ τη σημάδευε ταυτόχρονα με ένα όπλο.

Μόλις είδε το φρικιαστικό βίντεο, η γυναίκα φοβήθηκε για την ζωή της, καθώς στην συνέχεια της σεξουαλικής πράξης ο Μάνσον έγινε πάρα πολύ βίαιος απέναντι στην δεμένη κοπέλα. Θεώρησε, λοιπόν, πως δεν έχει πολλές επιλογές και έτσι ξεκίνησε ο εφιάλτης, που για εκείνη κράτησε 10 χρόνια.

Το θύμα ανέφερε πως όταν βρήκε τη δύναμη και αποφάσισε να φύγει από αυτή την κατάσταση, εκείνος την βίασε ξανά και απείλησε να την σκοτώσει, κομπάζοντας πως ακόμα και αν το έκανε, θα την γλίτωνε εξαιτίας της φήμης και των γνωριμιών του.

Μία πηγή από το περιβάλλον του τραγουδιστή ανέφερε ότι το συγκεκριμένο βίντεο, το οποίο καταγγέλει η γυναίκα, δεν αφορά ένα πραγματικό γεγονός, αλλά είχε γυριστεί για τις ανάγκες μίας ταινίας μικρού μήκους, η οποία τελικά δεν κυκλοφόρησε ποτέ. Η γυναίκα, που φαινόταν στο βίντεο, ήταν ηθοποιός, η οποία συμμετείχε επίσης στο βίντεο κλιπ του τραγουδιστή για το “Long Hard Road From Hell”.

Ο Μέριλιν Μάνσον πρόσφατα είχε μιλήσει μέσα από ένα live του στο Instagram για τις κατηγορίες, που έχει δεχτεί, υποστηρίζοντας πως όλες του οι ερωτικές συνευρέσεις του ήταν απόλυτα συναινετικές.

Η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ αλλά και ακόμη τέσσερις γυναίκες, οι Άσλει Γουόλτερς, Σάρα Μακνίλι, Άσλει Μόργκαν και Γκαμπριέλα (δεν έχει γνωστοποιηθεί το επώνυμό της) κατηγόρησαν επίσης τον ροκ σταρ για κακοποίηση μέσα από τα προφίλ τους στο Instagram.

Η πρώην βοηθός του Μάνσον, Άσλεϊ Γουόλτερς, σκοπεύει να κινηθεί νομικά κατά του μουσική με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης. Η νομική ομάδα της Γουόλτερς κατέθεσε μήνυμα στην Καλιφόρνια στην οποία ο Μάνσον καταγγέλλεται πως υπήρξε ένας τρομακτικός και βίαιος εργοδότης που έλεγε στους φίλους του πως μπορούν να την χαϊδεύουν και να την φιλούν, ενώ την ανάγκαζε να εργάζεται για 48 ώρες συνεχόμενα. Η νομική ομάδα του ροκ σταρ ανέφερε σε αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ότι ο Μάνσον “αρνείται κατηγορηματικά” τις κατηγορίες.

Η Φίμπι Μπρίτζερς, τραγουδίστρια της ανεξάρτητης αμερικανικής μουσικής σκηνής, αποκάλυψε πως όταν ήταν έφηβη, ο Μέριλιν Μάνσον τής έδειξε αυτό που αποκαλούσε “δωμάτιο βιασμού” στο σπίτι του. Η Αμερικανίδα εξέφρασε τη συμπαράστασή της στις γυναίκες που σήμερα καταγγέλλουν τον 52χρονο ρόκερ για σεξουαλική κακοποίηση αλλά και σωματική και συναισθηματική βία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θεσσαλία: Ισχυρές βροχοπτώσεις λίγα προβλήματα από την κακοκαιρία

Ακόμα ένα εργατικό ατύχημα στο Πέραμα

Αθήνα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία

Προσωρινή διακοπή λειτουργίας του σταθμού «Νίκαια» του μετρό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα