ΑΘΗΝΑ
23:41
|
23.04.2024
Ο υπαρκτός σουρεαλισμός της ελληνικής μπανανίας φτάνει σε νέα ύψη με την υπόθεση Ζαραλίκου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μπράβοι μπαίνουν σε παράσταση του κωμικού Χριστόφορυ Ζαραλίκου και διακόπτουν την παράστασή του, επειδή χρησιμοποίησε επί ματαίω το όνομα του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Βαγγέλη Μαρινάκη. Επικεφαλής τους, η γνωστή (;) τηλεπερσόνα Σάσα Σταμάτη.

Ο υπαρκτός σουρεαλισμός της ελληνικής μπανανίας φτάνει σε νέα ύψη. Κάποια στιγμή δικαιολογημένα θα βγουν και κουμπούρια, καθότι κατά την κ. Σταμάτη, όπως κυκλοφορεί, ο κ. Ζαραλίκος είναι… του Μελισσανίδη.

Μετά τους διαιτητές, τους «δημοσιογράφους», τους βουλευτές, τους υπουργούς, τους πρωθυπουργούς, τους προέδρους κομμάτων, τους οπαδούς, τις ομάδες, τους μπράβους, τα πλοία κλπ., ιδιοκτησίας Μαρινάκη και επιδότησης Μητσοτάκη χρειαζόμαστε και κωμικούς Μαρινάκη – και επιδότησης Μητσοτάκη, εκτός κι αν ζουν ανάμεσά μας, ως μυστικοί.

Αν θυμάμαι καλά κάποτε ένας ποδοσφαιριστής είχε εκτελεστεί από την μαφία του Εσκομπάρ επειδή δεν είχε παίξει καλά σε ένα παγκόσμιο κύπελλο. Πώς μου ήρθε τώρα στο μυαλό;

Και επειδή χρειάζεται ανταγωνισμός για να δουλέψει ο καπιταλισμός, στο παιχνίδι πρέπει να μπουν πιο γερά η οικογένεια Βαρδινογιάννη, η οικογέναια Λάτση, ο Μελισσανίδης, ο Ιβάν Σαββίδης και οι λοιποί.

Μια απορία μόνο, για να είμαι ειλικρινής, μου έχει μείνει: αυτό το άσυλο του θεάτρου, το οποίο επιτρέπει να μπαίνει ο κάθε ένας και να διακόπτει μια παράσταση, πότε θα καταργηθεί; Πότε θα έχουμε χιλίων διορισμούς ειδικών φρουρών ως θεατρική αστυνομία;

Αναμένουμε νέα για κυβερνητικές πρωτοβουλίες περί της ασφάλειας στους θεατρικούς χώρους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το μήνυμα του εκπροσώπου της Χαμάς για τις 200 μέρες πολέμου

Νέο πρόβλημα με αεροσκάφος της Boeing στο Γιοχάνεσμπουργκ

Ο Χάρισον Φορντ υπέρ των νέων που διαδηλώνουν στις ΗΠΑ

Κυκλοφορικές ρυθμίσεις Πέμπτη και Παρασκευή λόγω Ολυμπιακής Φλόγας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα