ΑΘΗΝΑ
21:32
|
26.04.2024
Η παράσταση του κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου διεκόπη από την εισβολή όχλου στη σκηνή όταν αναφέρθηκε το όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μια άκρως σοβαρή καταγγελία για επίθεση και επιχείρηση λογοκρισίας σε θεατρική παράσταση κάνει ο γνωστός κωμικός Χριστόφορος Ζαραλίκος, παρουσιάζοντας και σχετικό βίντεο από την παράσταση «1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά» στο θέατρο «Καρέζη».

Στο βίντεο φαίνεται η τηλεπαρουσιάστρια Σάσα Σταμάτη μαζί με μπράβους, όπως καταγγέλλει ο Χρ. Ζαραλίκος,  και να έχει διακόψει την παράσταση και να υπάρξουν διαπληκτισμοί.  Ο λόγος σύμφωνα με τις καταγγελίες ήταν ότι στην παράσταση υπήρχε αναφορά στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

 Στα βίντεο που κυκλοφορούν βλέπουμε τη Σάσα Σταμάτη, του ομίλου των Παραπολιτικών, να ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου και να επικρίνει τον κωμικό. Οπως λένε θεατές της παράστασης, αυτή ανέβηκε στη σκηνή όταν ο πρωταγωνιστής της παράστασης αναφέρθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Αλλωστε ακούγεται να διαμαρτύρεται προς τον Χριστόφορο Ζαραλίκο ζητώντας του να αναφερθεί και στον Μελισσανίδη. 

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος με ανάρτησή του στο Twitter στις 2 τα ξημερώματα ανέφερε:


«Στην χώρα που είσαι πρωθυπουργός @kmitsotakis μπαίνουν μπράβοι σε θέατρο για να σταματήσουν την παράσταση και τους πετάει έξω το κοινό. Δεν αντέχουμε τόσο φιλελευθερισμό πια».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος Τουρισμός για Όλους 2024

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Θα χρειαστούν 14 χρόνια για να απομακρυνθούν τα ερείπια από τη Γάζα…

Συνέλαβαν μέλη του DiEM25 και του MERA25 στη Γερμανία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα