ΑΘΗΝΑ
20:37
|
01.05.2024
Η εμφάνιση της Σακελλαροπούλου άναψε φωτιές σε ακτιβιστές που είδαν υποκριτικό ενδιαφέρον πίσω από την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε αντιπαράθεση με ακτιβιστές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε σήμερα το μεσημέρι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποίησε κοντά σε αποθήκη του λιμανιού της Καλαμάτας, όπου βρήκαν προσωρινά καταφύγιο οι δεκάδες διασωθέντες από το εφιαλτικό πολύνεκρο ναυάγιο που έγινε νωρίτερα σήμερα ανοικτά της Πύλου.

«Εχω μία προσέγγιση δημοκρατική…Ο φράκτης είναι η προστασία των συνόρων της χώρας μου» είπε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιχειρώντας να απαντήσει στην κριτική που της άσκησαν ακτιβιστές για την ασπίδα κάλυψης που παρείχε στην προηγούμενη κυβέρνηση της Ν.Δ. τόσο με την στάση της στο θέμα του φράκτη του Έβρου, όσο και με τα κατά καιρούς ναυάγια στο Αιγαίο.

«Σκεφτείτε τα σαπιοκάραβα που τους φορτώνουν οι διακινητές και κάνουν το εμπόριο, πόσες ευθύνες, επίσης υπάρχουν» πρόσθεσε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου σύμφωνα με βίντεο που κατέγραψαν δημοσιογράφοι της τοπικής εφημερίδας Θάρρος.

Ωστόσο, τα λόγια της αντί κατευνάσουν ανέβασαν τους τόνους των νεαρών ακτιβιστών που την επέκριναν παρατηρώντας πως την προστασία των συνόρων «την είδαμε τώρα με τόσους νεκρούς».

«Εσείς τι κάνατε για αυτές τις ευθύνες κυρία Πρόεδρε;» τη ρώτησε νεαρός ακτιβιστής.

«Θα το λύσουμε τώρα εσείς και εγώ εδώ;» αναρωτήθηκε η Σακελλαροπούλου, ωστόσο η πίεση από τους ακτιβιστές συνεχίστηκε.

«Εσείς ήρθατε να μας μιλήσετε! Τη δημοκρατική σας προσέγγιση την είδαμε στο φράκτη να φωτογραφίζεστε και στην τυμβωρυχία που έχετε κάνει και εδώ και αλλού! Και στα Τέμπη, και εδώ. Την προστασία των συνόρων την είδαμε τώρα με 59 νεκρούς. Σας παρακαλώ πολύ!»

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα