ΑΘΗΝΑ
06:11
|
05.05.2024
Ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών, Ριάμπκοφ τόνισε, ότι οι εικασίες της Ουάσιγκτον αντικατοπτρίζουν την περιφρόνηση των διπλωματικών μεθόδων.
Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριάμπκοφ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι εικασίες του προέδρου των ΗΠΑ, Μπάιντεν, για τη συντριβή του αεροσκάφους του Πριγκόζιν, ιδρυτή της PMC Wagner, αντικατοπτρίζουν την περιφρόνηση της Ουάσιγκτον προς τις διπλωματικές μεθόδους, δήλωσε στα ΜΜΕ ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριάμπκοφ.

«Πιστεύω ότι οι εικασίες αξιωματούχων της Ουάσιγκτον για το τι συμβαίνει στη χώρα μας αντικατοπτρίζουν κατάφωρη περιφρόνηση των διπλωματικών μεθόδων.

Άλλωστε, κατά τη γνώμη μου, ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν είναι σε θέση να κάνει εικασίες για το θέμα ορισμένων τραγικών γεγονότων», είπε ο Ριάμπκοφ.

Ένα επιχειρηματικό αεροσκάφος Embraer που πετούσε από τη Μόσχα στην Αγία Πετρούπολη συνετρίβη στην περιοχή Τβερ το απόγευμα της Τετάρτης (23/8). Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά ευρήματα, στο αεροσκάφος επέβαιναν 10 άτομα. Κανείς δεν επέζησε. 

Στη λίστα επιβατών, όπως είπε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αερομεταφορών, περιλαμβανόταν ο επιχειρηματίας Πριγκόζιν. Έχει κινηθεί ποινική δίωξη για παραβίαση των κανόνων ασφάλειας και λειτουργίας αεροπορικών μεταφορών.

Πηγή: TASS

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Σαντίκ Καν επανεξελέγη δήμαρχος του Λονδίνου για τρίτη θητεία

Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε «πλήρη πείνα», λέει η επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ

Η 15η Σύνοδος Κορυφής του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας ξεκινά στη Γκάμπια

Κουτσούμπας: Το τέλος του Γολγοθά, η Ανάσταση, βρίσκεται στα δικά μας χέρια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα