ΑΘΗΝΑ
04:13
|
03.05.2024
Κάθε Κυριακή σταχυολογούμε όσα έφερε η εβδομάδα που φεύγει.
Ειδήσεις και σχόλια για τον κόσμο μας από το Κοσμοδρόμιο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω


Σε αντιστοιχία, πολλοί από αυτούς που τοποθετήθηκαν στη σκιώδη κυβέρνηση, έχουν σχέση με το αντικείμενο, όσο ο φάντης με το ρετσινόλαδο. Αλήθεια, τα αιρ κοντίσιον που έταξε τα έστειλε;

Παραλήρημα… ειδικά αυτό με «τις αξίες του ΝΑΤΟ», πολύ γελάσαμε. Να θυμίσουμε στον Υπουργό, ότι για αυτές τις «αξίες» ακριβώς, κάποτε ο ιδρυτής του κόμματός του, μας είχε βγάλει από αυτό και δη, από το στρατιωτικό σκέλος του. Το πιο… «αξιακό». 

Διατίμηση και πάγωμα τιμών, έως και μείωση των ήδη υπαρχόντων, μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Για να μη σβήσουμε εμείς.

Αυτό, δεν λέγεται στρατηγική μάχης, αλλά δειλία και δολοφονία. Έχουμε πάψει προ πολλού πια, να αιφνιδιαζόμαστε.

Απέραντη μπουρδολογία και λάθος ακροατήριο, διάλεξε ο Κούλης, να μιλήσει για τους μισθούς των 1.500 ευρώ.

Ή όταν ο Κούλης, βγάζει από το αυτί, το μολυβάκι και αρχίζει και γράφει σε τεφτέρι, το δικό του Διεθνές Δίκαιο. Τέτοια «σύνορα» υπάρχουν και στη Βόρεια Κύπρο, ας του πει κάποιος, με στοιχειώδεις γνώσεις Αγωγής του Πολίτη, για το πώς ορίζονται τα σύνορα και όχι με τείχη και φράχτες.

Αφού δεν είναι ο Πέτσας στην κυβέρνηση να «βοηθήσει» το ΔΝΤ, καλά να πάθουν.

«Αυτός είναι κόσμος που χάσαμε, που έχασε η αριστερά, που έχασε ο προοδευτικός χώρος». Αυτό ακριβώς που γράφεται στο άρθρο. Πολύ σωστά. Να προσθέσω, πως δεν ισχύει μόνο για τον Βόλο. Το ξέρουμε, όλοι. Τι κρίμα. Προσπαθήσαμε πάντως. Ποιος ξέρει γιατί. Μας τέλειωσαν και οι αναλύσεις στα κουτούκια. Δεν έχουν ούτε αυτές σημασία, πια.

Δεν μπορώ να το φανταστώ, πως ξύπνησαν ένα πρωί, έβαλαν σμόκιν, πήραν τα μουσικά τους όργανα και πήγαν με τον σκοπό, να κάνουν συναυλία στις κότες!

Ενώ για την Ουκρανία περισσεύουν… εκεί, είναι «ιερή» η υπόθεση. Η συνήθης α λα καρτ, ερμηνεία της Ε.Ε. για την ειρήνη, τη δημοκρατία και τον πόλεμο.

13/10/1941: Πολ Σάιμον (Paul Frederic Simon) γεννήθηκε στο Νιούαρκ του Νιου Τζέρσεϊ. Όταν άκουσε για τον θάνατο του Κένεντι στο ραδιόφωνο, έγραψε αμέσως τον στίχο «hello, darkness my old friend», φοβούμενος την επιστροφή του μακαρθισμού στη χώρα του και της αναγκαστικής σιωπής. Του πήρε ένα χρόνο, για να τελειώσει το τραγούδι.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πήρε ψήφο εμπιστοσύνης ο νέος πρωθυπουργός της Σερβίας

Εκστρατεία με επικεφαλής την Χάλι Μπέρι με στόχο νομοσχέδιο για την εμμηνόπαυση

Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο περί «ξένης επιρροής» στη Γεωργία ζητά Αρμοστής του ΟΗΕ

Το Σάο Τομέ και Πρίνσιπε ζητά επανορθώσεις για ηθική βλάβη από την Πορτογαλία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα