ΑΘΗΝΑ
20:35
|
09.06.2026
Συγκεκριμένα, οι κατηγορούμενοι φέρονται να ξυλοκόπησαν άγρια δύο άλλους ανήλικους, αποσπώντας μάλιστα από τον έναν το τσαντάκι του, στο οποίο είχε 70 ευρώ.
Σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος των γονέων τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην ταυτοποίηση 12 ανήλικων προχώρησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, οι οποίοι κατηγορούνται για ληστεία και πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος ανηλίκων, το βράδυ της 6ης Ιανουαρίου, στο Νέο Ηράκλειο Αττικής.

Συγκεκριμένα, οι κατηγορούμενοι φέρονται να ξυλοκόπησαν άγρια δύο άλλους ανήλικους, αποσπώντας μάλιστα από τον έναν το τσαντάκι του, στο οποίο είχε προσωπικά αντικείμενα αλλά και 70 ευρώ.

Επιπλέον, σύμφωνα με την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ, λίγη ώρα νωρίτερα και σε κοντινό σημείο απ’ το εν λόγω περιστατικό, προηγήθηκε διαπληκτισμός και χειροδικία σε βάρος του ανωτέρω ανηλίκου-θύματος της ληστείας καθώς και δύο έτερων ανηλίκων από ομάδα των κατηγορούμενων.

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου της αστυνομίας, σε βάρος των ανηλίκων σχηματίστηκε δικογραφία για βαριά σωματική βλάβη από κοινού και ληστεία κατά συναυτουργία. Σε βάρος των γονέων τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου. Και οι δύο δικογραφίες θα υποβληθούν στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Τραμπ λέει ότι το Ιράν κατέρριψε αμερικανικό ελικόπτερο πάνω από το Ορμούζ, υπόσχεται να απαντήσει

Γαλλία: 132 συντονιστές σχολικών δραστηριοτήτων τέθηκαν σε διαθεσιμότητα στο Παρίσι

Εκατοντάδες μετασεισμοί συγκλονίζουν τις Φιλιππίνες – Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών

300 μετανάστες με προορισμό το Ηνωμένο Βασίλειο απήχθησαν και απειλήθηκαν με αφαίρεση νεφρού

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα