ΑΘΗΝΑ
07:37
|
28.04.2024
Συγκεκριμένα, οι κατηγορούμενοι φέρονται να ξυλοκόπησαν άγρια δύο άλλους ανήλικους, αποσπώντας μάλιστα από τον έναν το τσαντάκι του, στο οποίο είχε 70 ευρώ.
Σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος των γονέων τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην ταυτοποίηση 12 ανήλικων προχώρησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, οι οποίοι κατηγορούνται για ληστεία και πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος ανηλίκων, το βράδυ της 6ης Ιανουαρίου, στο Νέο Ηράκλειο Αττικής.

Συγκεκριμένα, οι κατηγορούμενοι φέρονται να ξυλοκόπησαν άγρια δύο άλλους ανήλικους, αποσπώντας μάλιστα από τον έναν το τσαντάκι του, στο οποίο είχε προσωπικά αντικείμενα αλλά και 70 ευρώ.

Επιπλέον, σύμφωνα με την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ, λίγη ώρα νωρίτερα και σε κοντινό σημείο απ’ το εν λόγω περιστατικό, προηγήθηκε διαπληκτισμός και χειροδικία σε βάρος του ανωτέρω ανηλίκου-θύματος της ληστείας καθώς και δύο έτερων ανηλίκων από ομάδα των κατηγορούμενων.

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου της αστυνομίας, σε βάρος των ανηλίκων σχηματίστηκε δικογραφία για βαριά σωματική βλάβη από κοινού και ληστεία κατά συναυτουργία. Σε βάρος των γονέων τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου. Και οι δύο δικογραφίες θα υποβληθούν στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζερμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα