ΑΘΗΝΑ
09:58
|
03.05.2024
Η σκηνογράφος καταγγέλλει, ότι ο ηθοποιός την θώπευσε κατά τη διάρκεια γυρισμάτων ταινίας το 2021.
Ζεράρ Ντεπαρτιέ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αντιμέτωπος με μία νέα κατηγορία για σεξουαλική κακοποίηση βρίσκεται ο Γάλλος ηθοποιόςΖεράρ Ντεπαρντιέ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Skynews ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ βρίσκεται αντιμέτωπος με μια νέα καταγγελία για σεξουαλική επίθεση σε μία σκηνογράφο. Η καταγγέλλουσα ισχυρίζεται πως την θώπευσε στο στήθος κατά την διάρκεια γυρισμάτων της ταινίας «Les Volets Verts» (The Green Shutters), το 2021.

Σε καταγγελία της στην εισαγγελία του Παρισιού, η 53χρονη σκηνογράφος κατηγορεί τον Γάλλο σταρ για σεξουαλική επίθεση, σεξουαλική παρενόχληση και σεξιστικές προσβολές.

Όπως αναφέρει, ο Ντεπαρντιέ την άρπαξε και τη χούφτωσε στη μέση και το στήθος της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για την ταινία Les Volets Verts.

Ακόμα, η δικηγόρος της ανέφερε ότι άλλα άτομα παρενέβησαν για να σταματήσουν την επίθεση.

Υπενθυμίζεται, πως ο 75χρονος Ντεπαρντιέ παραπέμφθηκε σε δίκη τον Δεκέμβριο του 2020 για βιασμό και σεξουαλικές επιθέσεις μετά από καταγγελία της ηθοποιού Σάρλοτ Άρντολντ, η οποία κατήγγειλε δύο βιασμούς στο σπίτι του ηθοποιού στο Παρίσι στα τέλη Αυγούστου 2018.

Η καταγγελία της ηθοποιού Έλεν Ντάρας, η οποία κατηγόρησε τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ ότι την κακοποίησε σεξουαλικά στη διάρκεια γυρισμάτων ταινίας το 2007, μπήκε στο αρχείο στα τέλη Δεκεμβρίου λόγω παραγραφής.

Όμως, τον ίδιο μήνα η Ισπανίδα δημοσιογράφος και συγγραφέας Ρουθ Μπάζα υπέβαλε επίσης μήνυση στην Ισπανία κατά του Ντεπαρντιέ για βιασμό για γεγονότα που χρονολογούνται από το 1995 στο Παρίσι.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μάχη δίνει στη ΜΕΘ ο 5χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

Οι πληρωμές από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 10 Μαΐου

Αραιώνουν τα δρομολόγια των συγκοινωνιών ως την Τετάρτη του Πάσχα

Πώς θα λειτουργήσουν τα μαγαζιά ως το Μεγάλο Σάββατο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα