ΑΘΗΝΑ
22:46
|
06.05.2024
Την Πρέβεζα επισκέπτεται ο Νίκος Ανδρουλάκης, ενώ ο Δημήτρης Κουτσούμπας βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Λήξη του «ιερού πολέμου» για το θέμα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών;
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εντείνεται η δραστηριότητα των κομμάτων ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, λίγο πριν μπούμε στην Μεγάλη Εβδομάδα, οπότε και αναμένεται οι ρυθμοί των πολιτικών αρχηγών να υποχωρήσουν, ώστε να επανέλθουν… δριμύτεροι μετά το Πάσχα.

Σήμερα Παρασκευή, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στο Δήλεσι Βοιωτίας, όπου μαζί με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο θα επισκεφθούν δομές της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με πολλούς να εκτιμούν ότι η συνάντηση σηματοδοτεί και την λήξη του «ιερού πολέμου» για το θέμα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στις 6 το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα παραστεί και θα μιλήσει σε εκδήλωση του υπουργείου Υγείας για το Εθνικό Πρόγραμμα Προσυμπτωματικού Ελέγχου «Προλαμβάνω», στο Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή.

Τους Φούρνους, τη Σάμο και τη Χίο επισκέπτεται σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, συνεχίζοντας την πολυήμερη περιοδεία του στα νησιά του Αιγαίου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης περιοδεύει σε νομούς της Ηπείρου και της Δυτικής Ελλάδας με σημερινό του σταθμό την Πρέβεζα όπου στη 1 το μεσημέρι θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο και στις 7:30 το απόγευμα θα μιλήσει σε κατοίκους της περιοχής. 

Τέλος, αντιπροσωπεία του ΚΚΕ μεταβαίνει σήμερα στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ, όπου ο γγ του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας, θα έχει συναντήσεις με τον γενικό πρόξενο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, τον πρόεδρο και τα μέλη της διοίκησης του Συνδικάτου Εργαζομένων στην «Amazon» και τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο.

Αύριο Σάββατο 27 Απριλίου ο κ. Κουτσούμπας θα επισκεφτεί την Αστόρια και θα περιοδεύσει σε καταστήματα Ελλήνων ομογενών. Θα συναντηθεί ακόμα με το ΔΣ του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού και στις 19.00 θα μιλήσει σε συγκέντρωση της Λέσχης Φίλων του ΚΚΕ Νέας Υόρκης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κάιρο: Η Χαμάς αποδέχεται την πρόταση για κατάπαυση πυρός

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Καταδικάζουμε απερίφραστα την Ισραηλινή εντολή εκκένωσης της Ράφα

Νεμπένζια: Το δυτικό ενδιαφέρον για την ειρηνική χρήση του διαστήματος είναι υποκριτικό

Τι πραγματικά συμβαίνει στη «Γη των όρθιων ανθρώπων»;

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα