ΑΘΗΝΑ
02:03
|
27.07.2024
Με μπαρ, συναυλία, ψηστήρι αλλά και πάγκους διάθεσης προϊόντων γιορτάστηκαν την Παρασκευή 17/5 τα ενδέκατα γενέθλια της ΣΕ ΒΙΟΜΕ.
11 χρόνια ΒΙΟΜΕ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Και κάπως έτσι λοιπόν ένα αυτοδιαχειριζόμενο εργοστάσιο, το μοναδικό στην Θεσσαλονίκη, έκλεισε τα 11 χρόνια λειτουργίας του. Όχι μόνο ως χώρος εργασίας αλλά και ως πολιτικός χώρος.

Άλλωστε, όπως γράφουν και οι ίδιοι, βασικό τους αίτημα είναι «τα εργοστάσια και η διαχείριση του πλούτου, σε αυτούς που παράγουν».

Παρά τις αντιξοότητες λοιπόν και τα «υπόγεια παιχνίδια» εργολάβων και δημοτικής αρχής – που έχουν βάλει στο μάτι τους τον χώρο του εργοστασίου – την Παρασκευή 17/5, τα ενδέκατα γενέθλια γιορτάστηκαν με μπαρ, συναυλία και ψηστήρι.

Πίσω υπήρχαν πάγκοι παραγωγών στους οποίους διαθέτονταν διάφορα προϊόντα, εκδόσεις με κάθε λογής περιεχομένου βιβλία και φυσικά δεν έλειπαν και πολιτικές οργανώσεις με το δικό τους υλικό.

Το lineup της συναυλίας αποτελούνταν από τον Σπύρο Γραμμένο, Θάνο Σαρίγγελο & Qualia, τον Χρήστο Σαββάκη και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι πολυαγαπημένοι Grup Yorum, οι οποίοι θα απολαύσουν ένα ωραίο τριήμερο στην Θεσσαλονίκη, καθώς παίζουν και σε άλλη μία συναυλία την Κυριακή 19/5, στο Πολυτεχνείο του ΑΠΘ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στις φλόγες πάλι η Καλιφόρνια…

Τέσσερις νεκροί και 5 τραυματίες σε καραμπόλα νταλίκας με Ι.Χ. στη Μεσσηνία

Φυτεία 839 δενδρυλλίων κάνναβης εκρίζωσαν στα Χανιά

Γιάννης Αγγελάκας: Ακυρώνει τις καλοκαιρινές συναυλίες για λόγους υγείας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα