ΑΘΗΝΑ
06:47
|
24.06.2024
Με μπαρ, συναυλία, ψηστήρι αλλά και πάγκους διάθεσης προϊόντων γιορτάστηκαν την Παρασκευή 17/5 τα ενδέκατα γενέθλια της ΣΕ ΒΙΟΜΕ.
11 χρόνια ΒΙΟΜΕ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Και κάπως έτσι λοιπόν ένα αυτοδιαχειριζόμενο εργοστάσιο, το μοναδικό στην Θεσσαλονίκη, έκλεισε τα 11 χρόνια λειτουργίας του. Όχι μόνο ως χώρος εργασίας αλλά και ως πολιτικός χώρος.

Άλλωστε, όπως γράφουν και οι ίδιοι, βασικό τους αίτημα είναι «τα εργοστάσια και η διαχείριση του πλούτου, σε αυτούς που παράγουν».

Παρά τις αντιξοότητες λοιπόν και τα «υπόγεια παιχνίδια» εργολάβων και δημοτικής αρχής – που έχουν βάλει στο μάτι τους τον χώρο του εργοστασίου – την Παρασκευή 17/5, τα ενδέκατα γενέθλια γιορτάστηκαν με μπαρ, συναυλία και ψηστήρι.

Πίσω υπήρχαν πάγκοι παραγωγών στους οποίους διαθέτονταν διάφορα προϊόντα, εκδόσεις με κάθε λογής περιεχομένου βιβλία και φυσικά δεν έλειπαν και πολιτικές οργανώσεις με το δικό τους υλικό.

Το lineup της συναυλίας αποτελούνταν από τον Σπύρο Γραμμένο, Θάνο Σαρίγγελο & Qualia, τον Χρήστο Σαββάκη και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι πολυαγαπημένοι Grup Yorum, οι οποίοι θα απολαύσουν ένα ωραίο τριήμερο στην Θεσσαλονίκη, καθώς παίζουν και σε άλλη μία συναυλία την Κυριακή 19/5, στο Πολυτεχνείο του ΑΠΘ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μήνυση κατά αγνώστων για ακρωτηριασμό γάτου στα τρία του πόδια

Από την «trash-tv», στην «trash-ζωή»

Ρωσία: Ένοπλοι άνοιξαν πυρ σε συναγωγή στην πόλη Ντέρμπεντ

Τρεις νεκροί, πάνω από 100 τραυματίες από ουκρανική επίθεση με πυραύλους σε παραλία της Σεβαστούπολης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα