ΑΘΗΝΑ
01:58
|
07.05.2024
Αξεπέραστο εμπόδιο η Σβιτολίνα για τη Σάκκαρη. Δεν κατάφερε να λυγίσει τη Νο.6 τενίστρια στον κόσμο και να προκριθεί στην οκτάδα του ολυμπιακού τουρνουά.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Μαρία Σάκκαρη αποχαιρετά τους Ολυμπιακούς του Τόκιο μετά την ήττα της από την Ελίνα Σβιτολίνα με 1-2 σετ καθώς δεν κατάφερε να λυγίσει τη Νο.6 τενίστρια στον κόσμο και να προκριθεί στην οκτάδα του ολυμπιακού τουρνουά.

Το ματς ξεκίνησε με αρκετά λάθη από την Ελληνίδα τενίστρια, η οποία, ωστόσο, κατάφερε να επανέλθει και από εκεί που έχανε με 0-3 και 1-4, κατάφερε να κερδίζει το πρώτο σετ.

Ωστόσο, στο δεύτερο σετ η Σβιτολίνα πήρε από νωρίς προβάδισμα και κατάφερε να κερδίσει με 6-3, ενώ και στο τρίτο σετ η Ουκρανή αποδείχτηκε ανώτερη και κέρδισε με 6-4. 

Η Μαρία Σάκκαρη πάλεψε για 2 ώρες και 38 λεπτά, όμως η σταθερότατη Ουκρανή πήρε τη νίκη και τώρα περιμένει στα προημιτελικά μια εκ των Καρολίνα Πλίσκοβα, Καμίλα Τζόρτζι.

Νωρίτερα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 2-0 σετ (6-3 και 6-4) του Αμερικανού Φράνσις Τιαφοέ και πέρασε στον τρίτο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά.

Ο Έλληνας πρωταθλητής χρειάστηκε μια ώρα και 17 λεπτά για να επικρατήσει επί του αντιπάλου του και τώρα περιμένει τον επόμενο αντίπαλό του, ο οποίος θα είναι ο νικητής του αγώνα μεταξύ του Ούγκο Ιμπέρ και Μιομίρ Κετσμάνοβιτς

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πρωταθλήτρια Πορτογαλίας η Σπόρτινγκ Λισαβόνας

64 τετράγωνα σε έναν πολυπολικό κόσμο

Αποθεώθηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο

Τούρκος αθλητής απειλείται από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία επειδή ύψωσε παλαιστινιακή σημαία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα