ΑΘΗΝΑ
02:04
|
28.04.2024
Ο ηθοποιός Αιμιλιανός Σταματάκης θα είναι ο νέος πρωταγωνιστής της παράστασης του Ιονέσκο από το «Θέατρο Κιβωτός».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Αιμιλιανός Σταματάκης θα αντικαταστήσει τελικά τον Άρη Σερβετάλη στον «Ρινόκερο» του Ιονέσκο, του οποίου οι παραστάσεις ακυρώθηκαν προσωρινά λόγω της αποχώρησης του πρωταγωνιστή επειδή δεν δέχτηκε να παίζει μόνο μπροστά σε κοινό εμβολιασμένων και νοσήσαντων.

Η παραγωγή και οι ηθοποιοί σε συνάντηση αποφάσισαν να συνεχιστούν οι παραστάσεις του έργου και αναζήτησαν νέο πρωταγωνιστή για την παράσταση. Τελικά, οι παραστάσεις στο θέατρο «Κιβωτός» θα ξεκινήσουν στις 16 Δεκεμβρίου.

Η ανακοίνωση του θεάτρου:

«Η ομάδα του ‘Ρινόκερου’ και ο σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας με πίστη στη αξία της θεατρικής πράξης ανασυντάσσονται και με την αγάπη του θεατρόφιλου κοινού σε λίγες μέρες ο ‘Ρινόκερός’ μας θα ανέβει και πάλι στη σκηνή με την σύμπραξη του αγαπημένου μας ηθοποιού Αιμιλιανού Σταματάκη που έχει την χαρά και την τόλμη να αναμετρηθεί με τον ρόλο του Μπερανζέ.

Οι πρόβες έχουν ήδη αρχίσει.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τον ευχαριστούμε.

Θέατρο Κιβωτός».

Λίγα λόγια για τον νέο πρωταγωνιστή

Ο Αιμιλιανός Σταματάκης γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών.  Έχει πτυχίο Θεατρικών Σπουδών από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Η πορεία του στο μουσικό θέατρο ξεκίνησε με τις «Καμπάνες του Edelweiss», στο πλευρό της Άννας Βίσση, στο μιούζικαλ Evita, η ροκ όπερα Jesus Christ Superstar, το tribal rock μιούζικαλ Hair, στην Ειρήνη του Αριστοφάνη στην Επίδαυρο και στον «Ο άνθρωπος που γελά» σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αμπαζή.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια ταινία γυρισμένη στο διάστημα

Πασχαλινή έκθεση στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο

Disiecta Membra #10: Ας μιλήσουμε για κβαντική βαρύτητα

Νέος γύρος ελληνοτουρκικών συνομιλιών στην Κωνσταντινούπολη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα