ΑΘΗΝΑ
00:21
|
10.06.2026
Ασταμάτητος ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε το εισιτήριο για τους «16» του Australian Open.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για τους 16 του Australian Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά από έναν ομολογουμένως συναρπαστικό αγώνα διάρκειας δύο ωρών και 45 λεπτών με αντίπαλο τον Γάλλο, Μπενουά Περ.

Στο πρώτο σετ, ο Ελληνας πρωταθλητής Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος βρίσκεται στο Νο 4 της παγκόσμιας κατάταξης, έκανε break στο δεύτερο γκέιμ, γεγονός που αποδείχθηκε καθοριστικό, καθώς στην συνέχεια οι δύο τενίστες κράτησαν το σερβίς τους, με τον Τσιτσιπά να φθάνει στο 6-3, μετά από 33 λεπτά.

Ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε με 3-2, 4-3 και 5-4, για να κάνει το καθοριστικό break και να πάρει την σημαντική νίκη-πρόκριση, σε 33 λεπτά.

Από το: Australian Open TV

Στον επόμενο γύρο, ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό, Τέϊλορ Φριτζ (Νο 22 στον κόσμο), ο οποίος έκανε την έκπληξη και άφησε εκτός συνέχειας, τον Ισπανό, Μπαουτίστα Αγκούτ (Νο 18), επικρατώντας με εντυπωσιακή ανατροπή (6-0, 3-6, 3-6, 6-4, 6-3).

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τι έκανε ο Τραμπ στους τελικούς του NBA: Και γκαντέμης και ανεπιθύμητος (video)

Μουντιάλ: Το Ιράν καταγγέλλει τις ΗΠΑ για ακύρωση των εισιτηρίων των οπαδών του

Σομαλός διαιτητής εκτός Μουντιάλ, γιατί του απαγορεύτηκε η είσοδος στις ΗΠΑ

Μουντιάλ 2026: Μια ποδοσφαιρική «μηχανή» 80 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα