ΑΘΗΝΑ
05:41
|
27.04.2024
Κάθε Κυριακή σταχυολογούμε όσα έφερε η εβδομάδα που φεύγει.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πού να σε ταξιδέψω γυαλιά και λαμαρίνες γεμίσανε τα χρόνια με εκτελεσμένους μήνες…

Απόσπασμα από το άρθρο και την ομιλία Πούτιν: «Τριακόσιες χιλιάδες τόνοι ρωσικών λιπασμάτων, παραμένουν δεσμευμένοι σε ευρωπαϊκά λιμάνια, παρά τη διακηρυγμένη πρόθεση της Μόσχας να τους χαρίσει στις φτωχότερες χώρες του πλανήτη. Ο δυτικός Τύπος δεν γράφει τίποτα για όλα αυτά!» σσ: και ούτε πρόκειται… θα μας λένε μόνο «να σβήνουμε το φως»,  όταν αλλάζουμε δωμάτιο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα σούπερ μάρκετ πού σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες για όλους μας, κράτησαν σταθερές τις τιμές στα κέρματα από τα καροτσάκια.

Πάτση – κο.

…και ο μύθος της Τασσώς Καββαδία και του «όχι άλλο κάρβουνο», συνεχίζεται… η πρώτη, διαχρονικά τους βλέπει «αναλώσιμους» κι ας σκοτώνονται, οι δεύτεροι για να πάνε τα «αναλώσιμα» στο σπίτι, σκοτώνονται.

… κι εμείς μαζί του.

Πράγματι, ποιοι είναι από πίσω; Και κάποιος ας πει σε αυτά τα παιδάκια – που παιδάκια είναι, προλαβαίνουν να σωθούν – ας τους πει λοιπόν, πως ο Αλέξανδρος που «τραγουδάνε» δεν έκανε τους αντιπάλους του σαπούνι, όπως η «ιδεολογία» που πάνε να ενταχθούν. Και βάζω το «ιδεολογία» σε εισαγωγικά, γιατί ιδεολογία που εμπεριέχει εθνοκαθάρσεις, γενοκτονίες,  μαζικές δολοφονίες, « σαπούνια» κτλ….

… δεν υπήρξε ποτέ ιδεολογία, αλλά έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και του κοινού ποινικού Δικαίου και ως τέτοια πρέπει και να τιμωρείται. Αυστηρά.

Σταϊνμάγερ: «Όταν κοιτάμε τη Ρωσία του σήμερα, δεν υπάρχει χώρος για παλιά όνειρα». Αυτό δήλωσε ο Γερμανός πρόεδρος.

Άκου λοιπόν, κύριε Σταϊνμάγερ: «Παλιά όνειρα» με τη Ρωσία, δε μπορείς να κάνεις. Μόνο εφιάλτες, μετά τo χουνέρι που σε βρήκε εκεί πριν 80 χρόνια. Ούτε καινούρια, γιατί για να δει κάποιος όνειρα, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να κοιμάται. Και από το ψοφόκρυο, φέτος, δύσκολο. 

Ε.Ε.: «Πάγωσε» 17 δισ. ρωσικά περιουσιακά στοιχεία.  Επιπλέον, έχει  «παγώσει» και 300 δισεκατομμύρια ευρώ από το αποθεματικό της Ρωσικής Κεντρικής Τράπεζας. 
Οκ.
Δυστυχώς, με αυτά τα περιουσιακά στοιχεία, όπως κτίρια, καταθέσεις, τζετ, γιοτ, ευρώ κτλ…
… Δεν θα μπορέσει η Ε.Ε. να ζεστάνει τις επερχόμενες κρύες νύχτες των Ευρωπαίων.  Ακόμα κι αν τα ρευστοποιήσει. Το ενεργειακό, που η Ε.Ε. πυροδότησε τόσο απερίσκεπτα, ως πρόβλημα, θα είναι εκεί. Και θα τους βγάζει τη γλώσσα.

Everything you want’s a dream away… And we are legends, every day



Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μέρες Καριέρας αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος Τουρισμός για Όλους 2024

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Θα χρειαστούν 14 χρόνια για να απομακρυνθούν τα ερείπια από τη Γάζα…

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα