ΑΘΗΝΑ
22:02
|
27.04.2024
Ως «αλητήριους» χαρακτήρισε τους εμπρηστές ο κ. Κικίλιας, οι οποίοι βάζοντας φωτιές «εγκληματούν κατά της χώρας».
Δηλώσεις Κικίλια για εμπρηστές
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μήνυμα στους εμπρηστές χρησιμοποιώντας «σκληρή γλώσσα» έστειλε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας σε έκτακτη ενημέρωση που πραγματοποίησε.

Ο κ. Κικίλιας χαρακτηρίζοντας τους εμπρηστές «αλητήριους» απαρίθμησε τις προσπάθειες εμπρησμού που έχουν γίνει στον Αυλώνα, με μία εξ αυτών να παίρνει διαστάσεις και να απειλεί την Πάρνηθα, έστειλε μήνυμα σε όλους όσους «εγκληματούν κατά της χώρας» ότι δεν θα γλιτώσουν.

«Την ώρα που οι δυνάμεις του πυροσβεστικού σώματος, οι εθελοντές μας και όλη η Πολιτική Προστασία δίνουν τεράστιες μάχες για την αντιμετώπιση πυρκαγιών που εκδηλώνονται σε όλη την επικράτεια και κάποιες από αυτές παίρνουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις λόγω των θυελλωδών ανέμων, κάποιοι αλητήριοι εμπρηστές βάζουν φωτιές, θέτοντας σε κίνδυνο τα δάση, τις περιουσίες και πρωτίστως τις ανθρώπινες ζωές», είπε αρχικά ο κ. Κικίλιας.

Όπως είπε ο κ. Κικίλιας στους πρόποδες της Πάρνηθας στην περιοχή Αυλώνα από τις 8:00 το πρωί της Πέμπτης (23/8) έγιναν εννιά απόπειρες εμπρησμού.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Γερμανία είναι χλιαρή στην ιδέα της Κίνας για διεθνή έρευνα για τις εκρήξεις του Nord Stream

Μια ταινία γυρισμένη στο διάστημα

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Ανδρουλάκης: «Επί Κυριάκου Μητσοτάκη η Ελλάδα πήρε το “πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα” ακρίβειας»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα