ΑΘΗΝΑ
07:13
|
22.05.2024
Κάθε Κυριακή σταχυολογούμε όσα έφερε η εβδομάδα που φεύγει.
Ειδήσεις και σχόλια για τον κόσμο μας από το Κοσμοδρόμιο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Στη δίνη μιας προπέλας, πνιγήκαμε μαζί σου, Αντώνη

Έπρεπε να τον γράψουν και για αισχροκέρδεια. Όχι μόνο για φοροδιαφυγή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που αυτή η κυρία, εκφράζεται κυνικά. Να περιμένει κάποιος ενσυναίσθηση από αυτό το ανθρωπάκι την κυρία Μάνδρου, είναι σαν να χρωστάει κάποιος της Μιχαλούς και να περιμένει -εξ ίσου- πως αύριο θα την εξοφλήσει, επειδή αύριο θα κερδίσει το τζόκερ.  Μία περίπτωση δηλαδή, στα πέντε εκατομμύρια.

Το χιλιοτραγουδισμένο επιτελικό τους κράτος, κατέληξε και περιορίστηκε απλώς σε ένα τριψήφιο νούμερο που μας «προειδοποιεί» για τα αυτονόητα. Οξύμωρο. Δεν προλαμβάνει, ούτε προβλέπει. Συμβαδίζει με τις καταστροφές και την επόμενη μέρα, μην πω την ίδια, είναι άλλο ένα άχρηστο μήνυμα, σαν τα διαφημιστικά που μας στέλνουν οι παντός είδους εταιρείες.

Το παιδί, αυτός ο γόνος, είναι αποστασιοποιημένο εδώ και καιρό από αυτό το σύμπαν. Ούτε να εκφραστεί, μπορεί. Τι σημαίνει «βρέθηκαν κατηγορούμενοι για φόνο;» Ξύπνησαν ένα πρωί και έγινε αυτό στα καλά καθούμενα ή έσπρωξαν έναν άνθρωπο στη θάλασσα για να πνιγεί κι έτσι κατηγορήθηκαν για φόνο και όχι απλώς «βρέθηκαν».

Η αποπομπή σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν θα έπρεπε να είναι η αρχή, η μέση και το τέλος, παρά μόνο η αρχή για σκληρότερες κυρώσεις. Αρκετά με τις αποπομπές και τις «ΕΔΕ». Παρακάτω…

Ο Κασσελάκης, είναι μια δυσάρεστη έκπληξη και μια δυσάρεστη εξέλιξη για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ενδεικτικά και τα δύο της υφέρπουσας ως σήμερα τρικυμίας εν κρανίω που διακατείχε αυτό το κόμμα, από τότε που έχασε τις εκλογές το ‘19. Και τώρα, με τον Κασσελάκη, εκδηλώθηκε ολοφάνερα.

Όλα «είναι εξαιρετικά δύσκολα» για αυτόν τον άνθρωπο. Και πάντα φταίνε οι άλλοι, οι οποίοι πρέπει «να βάζουν πλάτη» και να είναι συνεργάσιμοι. Αν δεν μπορεί να κάνει διαχείριση -που κατά τεκμήριον δεν μπορεί σε τίποτα- ας μας δίνει τον μισθό του, να την κάνουμε εμείς, «που βάζουμε πλάτη», είμαστε και «συνεργάσιμοι».

Δεν ένιωσε «πραγματικά υπερήφανος για αυτό», από την άλλη τον άκουγε όσο έπαιζε τένις «αλλά του αρέσει να συμμετέχει το κοινό»…παράξενη δήλωση, δεν καταλάβαμε τελικά. Στα όρια του άοσμου.

Υπάρχουν κι αυτοί οι ναυτικοί. Ή μάλλον μόνο αυτοί.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αναζητώντας Σωτήρα

Ο καιρός σήμερα: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις

Καταδίκη 2 νεαρών Σουηδών στη Ρόδο για προσβολή εθνικών συμβόλων

Απειλεί να μην υπογράψει τα μνημόνια των Πρεσπών ο Μητσοτάκης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα