ΑΘΗΝΑ
06:50
|
28.04.2024
Κάθε Κυριακή σταχυολογούμε όσα έφερε η εβδομάδα που φεύγει.
Ειδήσεις και σχόλια για τον κόσμο μας από το Κοσμοδρόμιο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Για να «θυμήθηκε» τώρα να κάνει τέτοιο σχόλιο ή ξεμέθυστος είναι ή υπάρχει λόγος. Ή και τα δύο.

Περιόρισαν οι Έλληνες τις δαπάνες στα βασικά αγαθά -ήπια έκφραση, σε σχέση με την σκληρή πραγματικότητα- αλλά στο 41τακατό, υπήρξαν κιμπάρηδες. Δώσε μου κι εμένα, μπαρμπα-Κούλη.

Πόση σοβαρότητα μπορεί να έχει μια αποβίβαση με τζετ σκι; Την επόμενη φορά, ας δοκιμάσουν και με μπανάνα.

Χρόνιος ο θαυμασμός μας, για τον… ετεροδημότη -γεννήθηκε στην Κοζάνη-  καρδιολόγο. Κάνει τα αδύνατα δυνατά και να φαίνονται απλά, τα δύσκολα. Καλά γράφουν στα σχόλια, πως πρέπει να ανοίξει σχολή δημάρχων.

Δεν με απασχολούν εδώ και καιρό, οι δηλώσεις του Άδωνι. Αυτό που με απασχολεί, είναι το σκεπτικό και κατόπιν η απόφαση από το Ελεγκτικό Συνέδριο. Παράταιρη η απόφαση, εξοργιστική για τον ελληνικό λαό και ακατανόητη. Λες και ζουν σε άλλη χώρα.

Δεν θα το μάθουμε τώρα, ότι θεωρούν το κράτος αλάνα και τσιφλίκι τους. Θυμήθηκα τον Λιάπη τώρα – πρώην υπουργός Συγκοινωνιών – που βολτάριζε με την τζιπάρα στην Αρτέμιδα, χωρίς πινακίδες και τον έπιασαν σε μπλόκο.

Δεν μπορώ να διανοηθώ, ούτε να φανταστώ καν τον διάλογο μεταξύ τους. Μόνο που ο Κασσελάκης, θα αποκαλέσει τον Φίλη «σύντροφο», ούτε ένα «γεια» δεν θα προλάβουν να ανταλλάξουν. Μπουρλότοοο, που έλεγε και η Σαπφώ Νοταρά.

Παλιά τους τέχνη, οι παρακολουθήσεις.  Τα τροχαία, δεν λύνονται μόνο με τις κάμερες, αλλά και με έργα υποδομής, όπως το οδικό δίκτυο και με το τελευταίο, δεν εννοώ απαραίτητα αυτό των εθνικών οδών, αλλά μέσα στον αστικό ιστό, όπου οι δρόμοι είναι παγίδες, (λακκούβες, σαμαράκια, φρεάτια, λείο οδόστρωμα κτλ), ειδικά για αυτούς που οδηγούν μηχανή και είναι πιο ευάλωτοι, σε τραυματισμούς και θανατικά. Αλλά αυτά κοστίζουν, ενώ με τις κάμερες, με τα πρόστιμα που θα ρίξουν, θα κάνουν απόσβεση πολύ σύντομα.

΄

53 χρόνια έκλεισαν στις 4 Οκτωβρίου από τον θάνατο της μοναδικής λευκής ερμηνεύτριας των μπλουζ. Original από την Big Mama Thornton, που η Janis, ήταν έτσι κι αλλιώς μεγάλη θαυμάστριά της.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Γερμανία είναι χλιαρή στην ιδέα της Κίνας για διεθνή έρευνα για τις εκρήξεις του Nord Stream

Μια ταινία γυρισμένη στο διάστημα

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Ανδρουλάκης: «Επί Κυριάκου Μητσοτάκη η Ελλάδα πήρε το “πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα” ακρίβειας»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα