ΑΘΗΝΑ
07:38
|
29.06.2024
Σε αυτές τις ευρωεκλογές ψηφίζουμε όλοι ΝΔ-Μακριά οι αριστεροί που μπουκάρουν στα νοσοκομεία και κάνουν απεργίες και φασαρίες!!
Το παραλήρημα!
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι ευρωεκλογές πλησιάζουν απειλητικά προς το μέρος μας και τα κοράκια… ε, οι πολιτικοί μας ήθελα να γράψω, έχουν αρχίσει το έργο τους. Προφανώς και δεν αναφέρομαι στο εποικοδομητικό έργο, αλλά στις απειλές, στα «χατίρια», στις προσβολές, στους εκβιασμούς και όλα αυτά τα ωραία!

Και για να μην μακρολογώ, θυμάστε, στο όχι και πολύ μακρινό Ιούνιο του 2023, συγκεκριμένα στις 12/6/23, λίγες μέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές, όταν η Ντόρα Μπακογιάννη είχε επισκεφτεί τους πολίτες της Ροδόπης, εκβιάζοντας τους να ψηφίσουν ΝΔ, αλλιώς τα πράγματα για αυτούς θα είναι πολύ δύσκολα; 

«Θέλω τη βοήθεια και τη στήριξη σας, διότι εάν εσείς δεν με στηρίξετε, εγώ δεν μπορώ να σας στηρίξω άλλο. Σας το λέω ξεκάθαρα […] Ψηφίσατε το ΣΥΡΙΖΑ και φέρατε σε δύσκολη θέση όλους αυτούς που έδιναν μάχη στην Αθήνα για τα διάφορα θέματα της μειονότητας. Εγώ δηλαδή τώρα τι να κάνω; Αν δεν μας στηρίξετε, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Αυτό είναι το μήνυμα που ήρθα να σας πω […] Στις 25 Ιουνίου, θα κάθομαι εδώ και θα κοιτάζω τα αποτελέσματα και θα λέω: τώρα ψηφίσανε ή δεν ψηφίσανε;».

Αυτά είχε δηλώσει, σε μια προσπάθεια τύπου «πιάνομαι από όπου βρω για να σωθώ» που στην προκειμένη ήταν «πιάνομαι από όπου βρω για να βγω» η κα. Μπακογιάννη. Ένας εκβιασμός της κυβέρνησης προς τους πολίτες, που όπως είδαμε… τους βγήκε σε καλό. Και γιατί όχι, αφού τους βγήκε μια φορά, το κάνουν ξανά!

Αυτή τη φορά, τα ηνία των αδίστακτων εκβιασμών, τρομολαγνείας, ενός ανεκδιήγητου λαϊκιστικού παραληρήματος που θυμίζει ρητορικές μίσους, Μακρονήσου και ας μην επεκταθώ άλλο (καταλάβατε), τα πήρε για ακόμα μια φορά ο Άδωνις Γεωργιάδης. Αυτή τη φορά μιλώντας στην Κοζάνη. Πώς;

«Εάν το αποτέλεσμα είναι κακό θα ξυπνήσει η όρεξη των αριστερών για φασαρίες θα αρχίσουν να μπουκάρουν μέσα στα νοσοκομεία και κάθε μέρα στάσεις εργασίας στα άλλα υπουργεία απεργίες, θα αρχίσουν οι φασαρίες σιγά σιγά ό,τι κερδίσαμε θα αρχίσει να φθείρεται».

Και αν δεν χορταίνετε να το διαβάζετε, σας το έχω και σε βίντεο (πατήστε την παρακάτω εικόνα, για να δείτε το βίντεο):

Το νου σας λοιπόν (ρεμάλια), να ψηφίσουμε όλοι ΝΔ στις ευρωεκλογές στις 9 Ιουνίου, για να μην πάθουμε κανένα κακό από τους αριστερούς και βγουν στους δρόμους με τα κονσερβοκούτια… αλίμονο μας! Καλά, μην κοιτάτε, που φέτος τον χειμώνα έως την άνοιξη όλο το υγειονομικό, οι φοιτητές, οι δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, οι γεωργοί, οι κτηνοτρόφοι, οι δημοσιογράφοι, οι καλλιτέχνες και γενικά όλη η Ελλάδα ήταν στους δρόμους και έκανε απεργίες και στάσεις εργασίες… Άντε καλέ, αυτό είναι άλλο, δεν έχει καμία σχέση (και ας μην μιλήσω για το σκάνδαλο των απογευματινών χειρουργείων).

Αυτά κάντε σαν να μην έγιναν ποτέ. Ξεχάστε τα, λησμονήστε τα, όπως κάνει ο κ. Γεωργιάδης. Το θέμα μας είναι οι αριστεροί, οι κομμουνιστές! Ευτυχισμένο το 1930 να πούμε κ. Άδωνι ή μπα;

Μπα, δεν θα το πούμε. Αντίθετα, θα σας αφιερώσουμε ένα ακόμα βιντεάκι με πρωταγωνιστή εσάς λίγες μέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές του 2023 (για να μπαίνουμε και στο κλίμα):

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θεσσαλονίκη: Γυμνοί ποδηλάτες στους δρόμους έστειλαν μήνυμα αλληλεγγύης

Αθήνα: 27 συλλήψεις σε κατάστημα για παράνομα τυχερά παιχνίδια

ΥΠΕΞ Βόρειας Μακεδονίας: Σεβόμαστε πλήρως τη Συμφωνία των Πρεσπών

Ακαθάριστα οικόπεδα: Παίρνει και άλλη παράταση… τελευταία στιγμή

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα