ΑΘΗΝΑ
22:04
|
09.06.2026
Αφαιρείται η γονική μέριμνα από τον συζυγοκτόνο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πριν από λίγα λεπτά ανακοινώνθηκε η εισαγγελική απόφαση που αφορά στην προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας, κόρης της Καρολάιν Κράουτς και του καθ’ ομολογία δολοφόνου της και πατέρα της μικρής, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Αποφασίστηκε ότι το ενός έτους βρέφος που έμεινε ορφανό μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, θα μείνει προσωρινά με την οικογένεια της μητέρας της. Παράλληλα, αφαιρέθηκε η γονική μέριμνα από τον 33χρονο πατέρα της και καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της μητέρας της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Η Εισαγγελία Ανηλίκων αποφάσισε έχοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, ως γνώμονα τη διασφάλιση της ομαλής σωματικής και ψυχικής διάπλασης του παιδιού.

Με αυτό το πρίσμα αποφασίστηκε να διαβιβαστεί ο φάκελος στην Εισαγγελία Βόλου, η οποία θα παρακολουθεί την άσκηση της καλής επιμέλειας της μικρής.

Συνεπιμέλεια της μικρής, διεκδικούσε και η οικογένεια του 33χρονου πιλότου που παραμένει προφυλακισμένος στη VIP πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού

Η οικογένειά του 33χρονου πιλότου, βάσει της εισαγγελικής διάταξης, θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει το μωρό 5 ημέρες τον μήνα, 10 το πρωί με 2 το μεσημέρι στην Αλόννησο και μόνο.

Και οι δύο πλευρές μπορούν να προσφύγουν κατά της διάταξης εντός 30 ημερών ενώ και η εισαγγελική αρχή είναι υποχρεωμένη μέσα στο ίδιο διάστημα να εισάγει την υπόθεση στο δικαστήριο, το οποίο σε εύλογο χρονικό διάστημα, θα κρίνει οριστικά το θέμα της επιμέλειας του μωρού.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Ισραήλ εμποδίζει το ταξίδι 17.000 ασθενών από τη Γάζα για θεραπεία

Βουλή: Ψηφίσθηκε κατά πλειοψηφία επί της Αρχής το ν/σ. «Εφαρμογή Συμφώνου για Μετανάστευση και Άσυλο»

Ο Τραμπ λέει ότι το Ιράν κατέρριψε αμερικανικό ελικόπτερο πάνω από το Ορμούζ, υπόσχεται να απαντήσει

Γαλλία: 132 συντονιστές σχολικών δραστηριοτήτων τέθηκαν σε διαθεσιμότητα στο Παρίσι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα