ΑΘΗΝΑ
11:48
|
19.05.2024
Κάθε Κυριακή σταχυολογούμε όσα έφερε η εβδομάδα που φεύγει.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Sunday mood.

Με τους «Έλληνες αδελφούς» θα μιλήσει. Με τους Κύπριους «αδελφούς» δεν μας είπε τι προτίθεται να ποιήσει: Τη νήσσαν, as usual.

Αίσχος! Τρομάζω στη σκέψη πως αν κάνουν αυτά, πριν τις εκλογές, τι θα συμβεί, αν τις κερδίσουν. Ο Ραχόι και ο Ερντογάν, θα είναι ναυτοπρόσκοποι, σε σύγκριση με δαύτους.

Επειδή τους ακούω να ωρύονται ότι υπάρχει ελευθεροτυπία στη χώρα και ο καθένας μπορεί να πει την άποψή του, να ξεκαθαρίσουμε κάτι : πρώτον, εξανίστανται για το αυτονόητο! Διαφορετικά, θα είχαμε γυρίσει, πενήντα χρόνια πίσω. Δεύτερον, στη θέση αυτή,  δεν βρισκόμαστε για την «ελευθεροτυπία» όπως την αντιλαμβάνονται αυτοί, αλλά για την απόκρυψη, την επιλεκτική επιλογή τι θα προβάλλουν και το bullying σε δημοσιογράφους που τοποθετούνται απέναντί τους, ενίοτε για ψύλλου πήδημα, πράγμα αδιανόητο σε δημοκρατικές χώρες.

Φυσικά και τον προτιμάμε κι ας έχει κι αυτός «τα θεματάκια» του.

Κατά το «δεν είναι Γιάννης κτλ». Δεν είναι Ηλίας, είναι Λιάκος.

Προφανώς. Ως γνωστόν, τα τανκς είναι κατασκευασμένα μόνο για άσφαλτο. Είναι πολύ κυριλέ για να μπουν σε λάσπες. Φήμες λένε, ότι οι ερπύστριες είναι παραγωγής Louis Vuitton.

Αργά το θυμήθηκε κι αυτός, στα εβδομήντα φεύγα, από Σαούλ, να γίνει Παύλος. Το «τέρας» του, ανεξέλεγκτο σε μερικά χρόνια, θα ταλανίσει τις κοινωνίες και θα αυξήσει και την ανεργία, έτι περαιτέρω.  Το «μέτρον άριστον», δεν πτοεί τον καπιταλισμό.

Αν κρίνουμε τα σκίτσα από όλο τον κόσμο, οι αδικίες κατά της εργατικής τάξης, καλά κρατούν. Κρίμα, τόσα χρόνια μετά… το άδικο και το bullying δεν εξωραΐζεται, επειδή κάποιοι, όχι όλοι, ζουν έκτοτε σε καλύτερα σπίτια ή έχουν ένα αυτοκινητάκι. 

Να υποθέσω ότι δεν του πέταξαν «αγελαδίτσα», θα του έπεφτε λίγο βαριά.

Συνταρακτικό βίντεο, σαν κινηματογραφική ταινία. Κάποιες φορές, αρκούν επτά λεπτά και κάτι…

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκλογές ΤΕΕ: Στις κάλπες σήμερα οι Μηχανικοί

11 χρόνια ΒΙΟΜΕ

Δομινικανή Δημοκρατία: Στις κάλπες στη σκιά της βίας στη γειτονική Αϊτή

Τα Μισελ-άνοιους του Kosmo

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα