ΑΘΗΝΑ
06:11
|
04.05.2024
Κάθε Κυριακή σταχυολογούμε όσα έφερε η εβδομάδα που φεύγει.
Ειδήσεις και σχόλια για τον κόσμο μας από το Κοσμοδρόμιο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Καλή αρχή, αρκεί να μην μείνει εκεί και να πάει όσο  πιο ψηλά  γίνεται και να μην περιοριστεί στους «γραμματικούς» του συστήματος.

Σε λίγο καιρό, η TESLA, αν και πήγε να δημιουργήσει τάση, θα το ξανασκεφτεί για να μην κλείσει –ήδη απολύει το 10% των εργαζομένων της παγκοσμίως– για την ηλεκτροκίνηση, που αποδεικνύεται μια σαχλαμάρα τελικά. είτε γιατί  η φόρτιση χρειάζεται ρεύμα, που καταλήγει στα… ρυπογόνα εργοστάσια παραγωγής ρεύματος και απορώ με την μαζική ηλιθιότητα των καταναλωτών που δεν το σκέφτηκαν ευθύς εξ αρχής, μόνο ο Τογιόντα, CEO της Toyota το φωνάζει από την αρχή είτε γιατί η μεταπώληση των ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων, ήδη είναι στα τάρταρα, με την τελική τιμή τους, να κυμαίνεται στο 80%  περίπου κάτω από την αρχική και αν βρεθεί αγοραστής.

Όπως και να ‘χει οι ευχές της νικήτριας θα είναι οι ίδιες, «παγκόσμια ειρήνη και ευτυχία ολούθε», με την διαφορά, αντί να πει για τους γονείς της, θα ευχαριστήσει τα ΙΕΚ τάδε, που σπούδασε ο προγραμματιστής της και κάπου εκεί, η σεμνή τελετή έλαβε τέλος, γιατί κόπηκε το ίντερνετ, ο προγραμματιστής πήγε για σουβλάκια και η μοντέλα χάθηκε και ξανάγινε οπτική ίνα.

Σκουλήκια…

«Σε λάθος κατεύθυνση η χώρα», λένε οι Έλληνες, που οδηγούν την χώρα οι ίδιοι εκεί κάθε τέσσερα χρόνια, για να διαμαρτυρηθούν μετά πάλι για την «λάθος κατεύθυνση», η κότα έκανε τ’ αυγό και «αραμπάδες με καρούλια, βάσανα που έχει η αγάπη», που έλεγε και ο Χάρρυ από την Καλαμαριά. Άντε βγάλε άκρη.

Πλάκα θα είχε ο θείος, να συνερχόταν λόγω νεκροφάνειας και να υπέγραφε τελικά.

– Αυτοσυγκρατήσου, Μπενιαμίν.
– Εντάξει, Τζο. Τι καλό μου έχεις για τις επόμενες μέρες;
– Σου ‘χω κάτι πυραύλους και κάτι drones νέας γενιάς, δοκίμασέ τα και θα με θυμηθείς.
– Εντάξει, Τζο, θα τα δοκιμάσουμε και θα σου πω.
– Οκ, Μπενιαμίν, περιμένω εντυπώσεις. Αλλά, όπως είπαμε: Αυτοσυγκρατήσου.
– Οκ, Τζο, εννοείται. Πρώτα θα τα δοκιμάσω σε αμάχους και γυναικόπαιδα και μετά, θα αυτοσυγκρατηθώ, μέχρι να μου στείλεις τα επόμενα.
– Οκ Μπενιαμίν, have a good one.
– Ok, Joe, have a good one, too.

Όλα «ακριβά», ήταν σε αυτόν τον άνθρωπο: η ηθοποιία, το ήθος και η φωνή του. Καλό ταξίδι στο φως, Γιάννη Φέρτη.

Το σωστό, σε αυτήν την περίπτωση, είναι -άσχετα αν πολιτικά είναι απέναντι- να διαμαρτυρηθεί έντονα για αυτό η ελληνική κυβέρνηση ή το λιγότερο, η πρεσβεία εκεί. Δεν δέχονται τον Βαρουφάκη, αλλά μια χαρά βολεμένος ζει εκεί, με την ανοχή και των δύο χωρών ο Χριστοφοράκος.

Σαν σήμερα, το 1961, η τραγουδάρα που συνόδευσε ολόκληρες γενιές στα εφηβικά πάρτι πάει νούμερο 1 στο αμερικάνικο top ten. Έφτασε να πουλιούνται 8.000 δισκάκια, ημερησίως!

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ για αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Στη φυλακή οι ναζί της Χρυσής Αυγής

Παναμάς: Ομαλοποιείται η εκλογική κούρσα με αποδοχή της υποψηφιότητας Μουλίνο

Με πάνω από 400 χιλιάδες αυτοκίνητα η έξοδος των Αθηναίων

Άγιοι Θεόδωροι: Εξαφανίστηκε και το μηχανάκι του βρέθηκε παρατημένο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα