ΑΘΗΝΑ
11:32
|
03.07.2024
Οι νεκροί ομοφυλόφιλοι Παλαιστίνιοι και γυναίκες μπορούν να αναπαυθούν ήσυχα, γνωρίζοντας πως οι βόμβες που τους διαμέλισαν προέρχονται από ένα κράτος που τους αγαπά.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εκτός τόπου και χρόνου βρέθηκε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, για λίγη ώρα στο πλατό του τηλεοπτικού σταθμού ONE TV, όταν έθεσε ως ατόπημα της επίσκεψης του Στέφανου Κασσελάκη στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έθεσε το ζήτημα των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων και των γυναικών στην Παλαιστίνη, την ώρα που η σφαγή στη Λωρίδα της Γάζας συνεχίζεται με αμείωτη ένταση για επτά συνεχείς μήνες, καταγράφοντας τουλάχιστον 36.334 νεκρούς Παλαιστίνιους, κυρίως ανήλικα και γυναίκες.

Μάλιστα, ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν δίστασε να υποστηρίξει πως το Ισραήλ είναι η μόνη χώρα στη Μέση Ανατολή που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα, δίνοντας το φτωχό παράδειγμα των gay prides που διοργανώνονται ως αποδεικτικό στοιχείο, αποφεύγοντας εντελώς να αναφερθεί στο μακελειό Παλαιστινίων, στη διακοπή ηλεκτροδότησης και υδροδότησης της περιοχής που το ίδιο το Ισραήλ ελέγχει, στο κλείσιμο των συνοριακών περασμάτων και την παρεμπόδιση αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας, στους βομβαρδισμούς νοσοκομείων και, πιο πρόσφατα, προσφυγικών καταυλισμών (ας μην μιλήσουμε για τους ομαδικούς τάφους, τα βασανιστήρια κατά κρατουμένων και ασθενών, τις δολοφονίες δημοσιογράφων κ.ά.).

«Το Ισραήλ προστατεύει τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων και είναι υπέρ του gay pride και του γάμου, ή η Παλαιστίνη;…Αν πας στα ανθρώπινα δικαιώματα τώρα, στην πλευρά των δικαιωμάτων των γυναικών, το Ισραήλ είναι υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών, ή η Παλαιστίνη;», αναρωτήθηκε ο υπουργός Υγείας και συνέχισε:

«Μα υποστηρίζουν [οι αριστεροί] την πλευρά εκείνη, που είναι αντίθετη σε όσα υποτίθεται ότι αυτοί πιστεύουν. Δεν το καταλαβαίνεις αυτό; Να πω κάτι: Είσαι ο Κασσελάκης και είσαι παντρεμένος με τον συμπαθέστατο κύριο Τάιλερ και θα ξαναπαντρευτείς τώρα στα Χανιά -να έχουν βίο ανθόσπαρτο να είναι ευτυχισμένοι. Και πας στην Παλαιστινιακή αρχή. Πολύ ωραία. Τους έθεσες το ζήτημα του σεβασμού των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων στην Παλαιστίνη; Τους το έθεσες;», τόνισε ο υπουργός.

 «Άρα εσένα δεν σε απασχολεί ως Κασσελάκη, ότι υποστηρίζεις μια χώρα που τους ομοφυλόφιλους τους πετάει από το παράθυρο; Δεν σε πειράζει αυτό; Μα πώς γίνεται να υποστηρίζεις έναν χώρο, που τους ομοφυλόφιλους τους πετάει από το παράθυρο; Πώς γίνεται, να μην σε ενοχλεί;», δήλωσε ο υπουργός, εμφανώς αγανακτισμένος που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρέλειψε να μεταβεί στη Λωρίδα, να βρει τον Ισμαΐλ Χανίγια, τον αρχηγό της -τρομοκρατικής κατά τον Άδωνι- οργάνωσης και να τον επιπλήξει για την στάση του κινήματος, αναφορικά με τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων και των γυναικών.

Παρόλα αυτά, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κατηγόρησε την Αριστερά (άγνωστο εάν εννοεί μόνον αυτή του κ. Κασσελάκη) για παραλογισμό. «Εγώ πάντα πίστευα, ότι η Αριστερά είναι η ιδεολογία των παράλογων ανθρώπων. Αυτό πίστευα από μικρός. Έλεγα “ο λογικός άνθρωπος είναι Δεξιός, ο παράλογος είναι Αριστερός”. Γιατί ο Αριστερός πιστεύει στην ουτοπία, σε έναν κόσμο που δεν υπάρχει». Ο κύριος Γεωργιάδης οπότε, θεωρεί λογικό έναν κόσμο όπου το δικαίωμα στην έκφραση της σεξουαλικής ταυτότητας και της ταυτότητας φύλου υπερτερεί του δικαιώματος στη ζωή. Άρα, κατά τον υπουργό, οι νεκροί ομοφυλόφιλοι και γυναίκες της Παλαιστίνης μπορούν πλέον να αναπαυθούν ήσυχα, γνωρίζοντας πως οι βόμβες που τους διαμέλισαν προέρχονται από ένα κράτος που τους αγαπά.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Διάσωση νεαρής αρκούδας από δεξαμενή νερού στο όρος Μιτσικέλι (video) 

Γαλλία: Αποσύρθηκαν πάνω από 200 υποψήφιοι προκειμένου να στηθεί ανάχωμα στη Λεπέν

Συγγνώμη Αυγενάκη για την επίθεση σε υπάλληλο του αεροδρομίου (upd)

Ψώρα, ψείρες, ανεμοβλογιά: Δερματικές ασθένειες εξαπλώνονται στα παιδιά της Γάζας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα