ΑΘΗΝΑ
13:19
|
06.05.2024
Κάθε Κυριακή σταχυολογούμε όσα έφερε η εβδομάδα που φεύγει.
Ειδήσεις και σχόλια για τον κόσμο μας από το Κοσμοδρόμιο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ώρες είναι μετά τη νομιμοποίηση της κάνναβης στη Γερμανία για ψυχαγωγικούς σκοπούς, να δούμε τον Κουρτ, να χορεύει την «Ευδοκία» γύρω από ένα κρασοπότηρο και τη Χέλγκα στο πλάι, να του χτυπάει παλαμάκια.

JA…  JA !!! ΟPA !!!

Σχολιάζουμε πιο κάτω για την Εξεταστική, εδώ απλώς μέσα στο άρθρο, υπάρχει και ο σύνδεσμος για το ψήφισμα για τα Τέμπη, με το οποίο η μητέρα του θύματος, η κ. Μαρία Καρυστιανού, ζητά την υποστήριξη των πολιτών για την αναθεώρηση του Συντάγματος και την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

Το έγραψα την προηγούμενη εβδομάδα, το γράφω και τώρα, όσο και να συγκαλύψουν τον πρώην υπουργό και τις ημέρες του, με την κυρία Καρυστιανού, δεν θα βγουν από τον βούρκο στεγνοί σαν πάπιες, όσο κι αν τις κάνουν. Μπλέξανε, όπως μπλέξανε και με την άλλη λέαινα της φωτογραφίας, την κυρία Μάγδα Φύσσα.

Την τάραξε και θα την ταράζει στις navtex την «ήρεμη δύναμη», ο Σουλτάνος. Εν τω μεταξύ, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της «ήρεμης δύναμης» κ. Ν. Δένδιας, παρήγγειλε άλλες τέσσερις αμερικάνικες φρεγάτες γιατί αυτές που έχουμε κατά δήλωσή του «είναι κάποιας ηλικίας», συν την αναβάθμιση των λογισμικών των οπλικών συστημάτων.

Και όλα αυτά, για να παραμείνουμε « ήρεμη δύναμη και ήρεμοι». Οι συγγενείς των 102.000 εν αναμονή χειρουργείων, με μίνιμουμ τους 12 μήνες, είναι που δεν παραμένουν «ήρεμοι» κύριε υπουργέ της Άμυνας.

Κύριε Τσικς, εάν κερδίσετε τη μήνυση, τα στοιχεία μου, μπορείτε να τα ζητήσετε από την σύνταξη του σάιτ. Ο θεός να σας έχει καλά, κύριε Τσικς μου, μην με ξεχάσετε, καλά κούλουμα να έχετε, καλή Σαρακοστή, καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.

Κιχ εδώ, από τα διεθνή και ντόπια ΜΜΕ. Αλλά για τον Ναβάλνι, ευρηματικοί και λαλίστατοι. Το έχουμε πει: «η δημοκρατία τους» και οι «ατομικές ελευθερίες» σταμάτησαν στην Ουκρανία. Όταν ακούω την Ούρσουλα, να μιλάει για αυτά,  -ιδεώδη της Ε.Ε. και έτερες μπούρδε – νομίζω ότι ακούω τον Κάστρο. Μέχρι να μπει στο θηριώδες AUDI. Μετά, business as usual, με τον Μπουρλά και τους ομοίους του.

Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα για τις συνέπειες των εμβολίων ούτε και τότε ανεβήκαμε, από τη χαρά μας. Ήμασταν και είμαστε καχύποπτοι και τα νούμερα είναι πολύ μεγαλύτερα για τις συνέπειες των εμβολίων, εδώ στο άρθρο αναφέρονται μερικές παθήσεις και ένα αυτοάνοσο, ενώ αυτά είναι πολύ περισσότερα και οι λαλίστατοι φαρμακοβιομήχανοι, τύπου Μπουρλά, έχουν λουφάξει.

Όταν επρόκειτο να μας παροτρύνουν για να κάνουμε τα εμβόλια, μόνο στον ύπνο μας δεν ήρθαν για να μας πιέσουν. Οι «ευάλωτες ομάδες» ειδικά, ήταν το έρμαιο και έγιναν ακόμη πιο ευάλωτες, από τις συνέπειες.

Μέχρι και την δουλειά τους, έχασαν άνθρωποι και πολύ περισσότεροι, απειλήθηκαν και εκβιάστηκαν με απόλυση, ώσπου αρκετοί,  υπέκυψαν, παρά την θέλησή τους. Ο Γκαίμπελς, μπροστά σε αυτήν την λυσσαλέα παγκόσμια και σε όλα τα επίπεδα ( ΜΜΕ, ΕΕ, κυβερνήσεις) προπαγάνδα, μοιάζει σαν  άκακο παιδί, που μοιράζει φυλλάδια για ΙΕΚ, στην Ομόνοια. Τώρα, που ως όφειλαν αντί να βγουν για να δώσουν απαντήσεις, έχουν χαθεί στο ηλιοβασίλεμα με τα δισεκατομμύριά τους. 

Και οι κομπογιαννίτες στα χωριά το ίδιο ακριβώς δεν έκαναν; Πούλαγαν στην πλατεία του χωριού μαντζούνια για πάσαν νόσον και μετά εξαφανίζονταν μέσα στην νύχτα, καμιά φορά δε, που τους έπαιρναν χαμπάρι νωρίτερα, τους έδιωχναν χλευάζοντάς τους με τις πέτρες.

Οι ίδιοι έχουν ευτελίσει το Ολοκαύτωμα και όχι ο Λούλα. Τι ευτελίσει δηλαδή; Εκ του αποτελέσματος, το έχουν εξαϋλώσει. 

Για τον Κουρτ, που γράψαμε πιο πάνω…

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ρωσία: Διεξαγωγή στρατιωτικών γυμνασίων με εξάσκηση στη χρήση τακτικών πυρηνικών όπλων

ΗΠΑ: Σχεδόν 2.500 συλλήψεις σε διαδηλώσεις υπέρ των Παλαιστινίων σε κολέγια και πανεπιστήμια

Εκλογές στο Τσαντ, οι πρώτες του Σαχέλ μετά το κύμα πραξικοπημάτων

Πώς θα κινηθούν σήμερα τα ΜΜΜ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα